Ne, rekao sam odmaJeli Elisa vidi po broju mobitela da si mladji?
Msm da mi je bolje da me odma ignorira nego kad doden na adresu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, rekao sam odmaJeli Elisa vidi po broju mobitela da si mladji?
Sibni Irini poruku ako dolazi za vikend…Elisa mi se nejavlja, vjv jer iman manje od 25 tek sam sad vidio da je neko rekao da ona se javlja samo ovima priko 25
Javio sam se ovoj carli martins ali ide u zadar
Ima jos koja u splitu da je sigurna? Citao sam starije postove prije par mjeseci, svi profili su izbrisani
Moguće da je to razlog. Ja kad sam iša prvi put u nje to joj je bilo prvo pitanje kad san joj posla porukuNe, rekao sam odma
Msm da mi je bolje da me odma ignorira nego kad doden na adresu
Jebate pa nije policija da ce vas pitat osobnuMoguće da je to razlog. Ja kad sam iša prvi put u nje to joj je bilo prvo pitanje kad san joj posla poruku
@qwertz jel se vratila i cimerica s njomOff jedna i druga
je vidija sam i za nju ali nije u splitu puno ali zg predalekoSibni Irini poruku ako dolazi za vikend…
Bude po hrvatskij inace zagreb najcesce
A prijo moj ne znan. Kažen samo kako je bilo kad san je prvi put kontaktiraJebate pa nije policija da ce vas pitat osobnu![]()
Ali koja je cimerica?
Pretpostavljam LionaAli koja je cimerica?
Kako je bilo?
bon!! Evo njenog odgovora-Hej…100e sat vremena,placanje je putem abona.Sve usluge su ukljucene u cijenu i sve moze,dolazim na adrssu a moze i druzenje u mom stanu potpuno diskretno…nadam se druzenju❤Bon ili?![]()
Mlada žena željna druženja!❤️
Mlada cura, 29 godina, željna druženja u svojem prostoru, a može i doći na adresu. javiti se na whatsapp😈😈😈❤️www.oglasnik.hr
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|