RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Ima li koja sa ege u Ri da je sigurno ta sa slike...? Ili sta dobiješ, dobiješ?

Kratka recenzija..
100/30, apt kod Medika, mali ali uredan .
Tuš prije, čisti ručnik.

A o njoj:
Cura je sa oglasa, malecka max 160cm sa top tijelom (dupe i sise vrh!) Cca 30ak godina.
BJ bez , drugo sa. Zabavna, vesela , opuštena ono, cura za poželjeti za tih 30 minuta.
7 dana je tu, moja preporuka!
Zasto mi to ne reče jučer.

Od 5 kontaktiranih tri su rekle Dolac 8.
Nisam ni otišao.

Evo konačno jučer našao neku u Ri da sam bio siguran kako nije fejk. Poslala verifikacijski video kako sam tražio i to je bilo to da se uvjerim kako će me stvarno i dočekati cura sa slike. To je ona, možda mrvicu lošija verzija u odnosu na photoshopirane slike ali video je baš ono što možete očekivati i uživo.

Beatriz aka Bia, totalna pozitiva, nasmijana, friendly raspoložena, solidan GFE, umjeren FK ali sve u svemu pozitivan dojam nakon brdo razočarenja sa fejk oglasima. Cijena 150 sat i 100 pola sata, ja uzeo sat i bio nekih sat i pol, ne gleda na sat, skroz opuštena atmosfera. Prostor uredan, centar grada malo iznad Teatra Fenice. Sitna mala brazilka, možda 155, dobra guza, solidni silikoni.. ekstenzije, mirišljava.. sve u svemu nije loše s obzirom na ponudu u Rijeci u zadnje vrijeme. Independent je, komunicirate direktno s njom.

Ovo su sve njeni oglasi:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh