SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ima netko iskustva sa njom?

Ženstvenog izgleda i pogotovo glasa. Nije silikonka i nije napucana da izgleda kao Playboyeva zečica već je "all natural". Pristupačna, ne požuruje i ima nevjerojatan pristup u kojem u jednom trenutku (na početku) pričate o svemu i svačemu i prije nego što se snađeš ona počinje akciju. Išao sam samo na oral pa ne mogu govoriti za druge stvari ali radi deep throat i prilično je "agresivna" u tome.
Mene je oduševila svojim pristupom tako da je mogu toplo preporučit, ali kakva je u akciji ne znam. Ali nekako ne vjerujem da je loša ;-)
 
Evo bio sam upravo kod ruby tatuade. Lijep apartman u centru, ruby je vrlo ugodnog karaktera, dosta niska, izgleda poprilicno kao na slikama. Kurac joj nije velik pa sam dao da me jebe, trebalo je strpljenja jer mi je supak skroz stisnut, ali uspjeli smo i bilo je odlicno, svrsio dok me jebala. Tusiranje prije i nakon. 100e pola sata.
 

Bio jučer kod Larysse, baš je uhvatio zadnji dan u Zagrebu, 100ka za pola sata. Slike su realne kao i visina koju je navela, doček u štiklama i rublju sa slike. Dobro se izljubili i ja joj počeo pušit, brzo se stvrdnula i krenula mi ga gurat skroz do kraja, nije joj velik kurac pa sam mogao. Nakon što sam joj ga oblizao puši ona i meni bez kondoma. Dao sam joj da me jebe i dobro razvalila, krenuli s doggy i na kraju me stavila na leđa i jebala dok nisam svršio. Otišao se malo isprat, na odlasku još malo grljenja i ljubljenja.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh