Što kažeš na moj? Uglavno čujem od žena da im je dosta bitna debljina

Da izbjegnemo glupe komentare,mislim da je stvar "uska"ili ne,čisto do anatomije žene,a ne seksualne aktivnosti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što kažeš na moj? Uglavno čujem od žena da im je dosta bitna debljina
Samo jednom mi se desilo da ga nisam oprao i nisam htio riskirat kad je htjela pušit, pa sam brže bolje legao na nju i deri. Od onda svaki dan obavezno pranje. Pa to je 20 sekundi posla i nemaš brigeMeni je nebitno koliki je nekome,samo da ne smrdi po pišalini.
Ak ona more po ribi imat miris zasto i ti nebi po plisnivom siru imao. Ionak to 97.4% njih voli ( plisnivi sir )Samo jednom mi se desilo da ga nisam oprao i nisam htio riskirat kad je htjela pušit, pa sam brže bolje legao na nju i deri. Od onda svaki dan obavezno pranje. Pa to je 20 sekundi posla i nemaš brige![]()
Meni su najbolji srednji, ne volim velike.
Veliki obično nisu neki jebači jer su nekako fokusirani na veličinu a ne tehniku i maštu.Ja sam imala 4-5 puta sec sa bas velikim i moram reci da je izvanredno
Ja volim bas velikeMeni su najbolji srednji, ne volim velike.
Veliki obično nisu neki jebači jer su nekako fokusirani na veličinu a ne tehniku i maštu.
Ja ne volim velikeJa volim bas velike
Imala sam ih 4-5 do sada
Fantastican sex
Bilo je dobro i sa srednjima....ali nista dok ne osetim da sam skroz ispunjenaJa ne volim velike
Kako tko,moj muz ima 12-13,meni taman,stvarno mi veci ne trebaBilo je dobro i sa srednjima....ali nista dok ne osetim da sam skroz ispunjena
Bas mali....Kako tko,moj muz ima 12-13,meni taman,stvarno mi veci ne treba
pa kolika ti je pička kao bunar ?Uh
Bas mali....
to je prosjekKako tko,moj muz ima 12-13,meni taman,stvarno mi veci ne treba
Naravno da nijepa kolika ti je pička kao bunar ?
Kolike su to bile kurčine?Ja volim bas velike
Imala sam ih 4-5 do sada
Fantastican sex
ma pusti ih seru kvakeKolike su to bile kurčine?
Ne razumem vas zaistama pusti ih seru kvake
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |