Birtijaške čakule

Kolko kosta ocat a kolko kondomi... Pa ti vidi...
Mazanje sa octom je prevencija za vrijeme tuširanja poslije jebanja za svaki slučaj. Ja koristim kondom obavezno. Zadnji put sam jebo bez kondoma 2014 (puknuo kondom a da nisam bio svjestan, sperma završila u pički, a ja tako jebo barem 5 min, ženska nije zatrudnila) i 2011 (bio napaljen, svršio u kurvu, je li zatrudnila ne znam, nisam je poslije sreo više).
 
Vezano za jebanje bez kondoma u mladosti kada sam bio 20+ i 30+ bilo je dosta toga s moje strane, blizu 10tak svršavanja sperme u pičku. To su sve redom bile strane kurve. Imam li kojim slučajem s njima djecu, nemam pojma. Iskreno tada sam bio mlad-lud, ali danas me kopka možda imam izvanbračnu djecu, a nisam svjestan toga. Dijelom me peče savjest. Tih kurvi se ne sjećam. Dok sam bio mlađi kurvao sam se prekomjerno, zadnjih 7 godina to se značajno smanjilo, ni blizu koliko sam prakticirao u mladosti.
 
Vezano za jebanje nez kondoma u mladosti kada sam bio 20+ i 30+ bilo je dosta toga s moje strane, blizu 10tak svršavanja sperme u pičku. To su sve redom bile strane kurve. Imam li kojim slučajem s njima djecu, nemam pojma. Iskreno tada sam bio mlad-lud, ali danas me kopka možda imam izvanbračnu djecu, a nisam svjestan toga. Dijelom me peče savjest. Tih kurvi se ne sjećam. Dok sam bio mlađi kurvao sam se prekomjerno, zadnjih 7 godina to se značajno smanjilo, ni blizu koliko sam prakticirao u mladosti.
Apsolutno te razumijem...... 🙃🙃🙃
Nego, volis li ti biti dominantan ili da
zena dominira.... Jako mi je dobro to sto si izdrzljiv i mozes dugo
 
O Bach bas mi je zao , daj naći ćemo neku da svršiš u nju i da budete sretni , 7-8 godina nisu svršio i ženu , o to je već kritično 🤗
U prirodnu riđokosu ženu. Mmmm ...
images
 
Ovo je čudo kako ovaj forum zbližava ljude:
Karlovčani se organiziraju i traže neku autostoperku koja je najčešće oko Vrginmosta
Bosanci se udružuju da lakše plate
Varaždinci spremaju poboljšat natalitet u romskom naselju, kao da im fali toga
Istrani se žale da nema pičke nadaleko i da najviše što sliči na to je istarski Y
...
 
To i ja Bach govorim mladjim naraštajima , treba ulagati u umjetnost i kulturu opcenito.
Svaku djevojčicu zbarim za 5 min u kafiću , bez preseravanja . Bas svaku i onu koja ima dečka i onu koja je zaručena , a pogotovo one udane .
Moramo ulagati sredstva u umjetnost , zamisli samo da smo ti, Marijole i ja ulagali u umjetnost, koja bi to bila simfonija 🤗🥰❤️
Mene nitko ne moze zbarit... Ja sam vec dama u godinama😉
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh