maserkasplit
Well-known member
Bok sombibok ms

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok sombibok ms
I bolje takoPrije se pozdravlja ms nego sig. Točnoje sig se uopće ne pozdravlja. Svašta. Sig blokiraj ga.
Tako tako. A kad ga blokitaš jel se otvara novo mjesto za neblokirane?I bolje tako![]()
Blokirala sam ga vecI bolje tako![]()
Da, al onda dam oglasTako tako. A kad ga blokitaš jel se otvara novo mjesto za neblokirane?
Ostanite tu...vraća se poslije reklamaE idem plovku poslat sliku zene koju je bivsi jebao da procijeni kako izgleda... Ostanite tu...![]()
Jao hvala punoSig dobra ti je slika u profilu! ja nisam od komplimenata ali eto sviđa mise...
bolje ovakoJao hvala puno... Objavila bi ja kompletnu al nekako bolje ne jbg
zašto?I bolje tako![]()
sig sam pozdravio privat hahaPrije se pozdravlja ms nego sig. Točnoje sig se uopće ne pozdravlja. Svašta. Sig blokiraj ga.
Tvojim sisamaPatak sta se iscudjavas cijelo vrijeme![]()
Ne radi mu ekran pa krivo stišće, biće prljav nakon dopisivanja sa tobomPatak sta se iscudjavas cijelo vrijeme![]()
Nismo se dopisivali na krajuNe radi mu ekran pa krivo stišće, biće prljav nakon dopisivanja sa tobom
Nemaš šanseNismo se dopisivali na kraju
Takvo svijetlo... Btw u oci se gleda...Sig.opet neke.čudne žarulje imaš.ili malo se igraš.mobačom?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|