Patak
Well-known member
Popit ču pelinkovacPatak, ja sam ozbiljan, jeli još izmedju tvog želuca i srca svjetli jubav prema Maserki? I nemoj slučajno jubav zaminit s žgaravicom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popit ču pelinkovacPatak, ja sam ozbiljan, jeli još izmedju tvog želuca i srca svjetli jubav prema Maserki? I nemoj slučajno jubav zaminit s žgaravicom![]()
Nemam ima vec 7,8 dana .. mislila veceras stavit da se da prilika novim suradnjamaMaserko, prije nego što odjurimo biciklima u suton, prividno pogonjeni našim nogama, a koji su zapravo pogonjeni našem jubavju, tribalo bi se i upoznati? Imaš negdi oglas![]()
Evo ja drugi pitam, da ne bude baš prvomPa vidim ja ,uvalis me prvom koji pita ..pa dobro onda bar sad znam na cemu sam![]()
A moga je bar ove iz second handa od 10 kunaZbog japanski ćeš ostati sam![]()
Ah šta je tu jeZbog japanski ćeš ostati sam![]()
ŠkrtacAh šta je tu je
Nisam upratija to s avokadom, i to mu skupo? Ili ne voli?Nemam ima vec 7,8 dana .. mislila veceras stavit da se da prilika novim suradnjama
Je bit ce tu na ljubavnom stavim.. cuj ljubavni oglasnik a patak me proda za kilo avokada...
OkZbog japanski ćeš ostati sam![]()
U nadi da ti to nećeš služiti? Čak bi i to bio neki pomak..A moga je bar ove iz second handa od 10 kuna![]()
Avokado je na akciji danas kazu... Al i to mu je bilo skupo poslatNisam upratija to s avokadom, i to mu skupo? Ili ne voli?
Vegan je ?Avokado je na akciji danas kazu... Al i to mu je bilo skupo poslat
Tropsko voće?Avokado je na akciji danas kazu... Al i to mu je bilo skupo poslat
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |