DUBROVAČKO NERETVANSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio maloprije nije fake, sat vremena 150 evra vrijedi posjetiti pogotovo za ove pare. Slike su njene nema nikakve prevare.

Nije fake, ali je lice uslikano s filterima. Dogovorili termin, nema je 10 minuta. Nakon 10 min javlja da upravo silazi. Nakon 15 min javlja da je dolje i da gdje sam ja. Nakon 20 min dolazi taksijem iz dućana. Engleski ne zna gotovo ništa. Stan neuredan, školjka zagovnana. Nisam dobio čisti ručnik. Ona se nije otuširala, a trebala je. Taj smrad u životu svom nisam iskusio, dolje joj je smrdjelo za popizditi. Usred jebanja skužim da ima mengu. Dakle, užas nad užasima! Da ne možeš reći da imaš mengu i takve loše higijenske navike. Povraća mi se sad kad se sjetim.

Svaka ćas brate kad si mogo,ja se javio jucer da provjerim situacija,al nakon ovog,nema teorije 🤣

Ja kad bih osjetio smrad, zbrisao bih glavom bez obzira, još da nešto pokupim plus što nema šanse da bi mi se digao u tom slučaju.

Mada mu je već školjka trebala biti red flag.
Očito imam sreće što ne nalijećem na takve ženske. Jer svuda gdje sam bio su kupaonice bile uredne, a one nisu smrdjele dolje.

Ja kad bih osjetio smrad, zbrisao bih glavom bez obzira, još da nešto pokupim plus što nema šanse da bi mi se digao u tom slučaju.

Mada mu je već školjka trebala biti red flag.
Očito imam sreće što ne nalijećem na takve ženske. Jer svuda gdje sam bio su kupaonice bile uredne, a one nisu smrdjele dolje.
Jest,i ja sam imao srecu dosad,samo jednom jedna nije imala rucnik,al je toliko sparno bilo vani da sam samo izasao na balkon i u trenu suh bio 😅 cim je neuredno,odma okret i miran sam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh