BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ženska normalna,simpaticna,godine koje pisu u profilu,engleski 0 bodova,akcija dobra,podnosi zesce udaranje,sise velike,pocne sa titjobom,ima ok dupe,onako niža,malo droba,koje kao skriva,ali stvarno malo,nije debela,prostor ok,klima,pola sata,140 ferrero rochea,preporuka onako ko voli milf sa dobrim sisama i dupetom, za tu lovu ima mlađih i boljih,pozdrav gospodinu Ijak,ma gdje god on bio🍻

Ne kuzim tko bi dao toj picki 550 za 1h jbt zgodna jecko bager visoka 180 i 75kg faca umjetna napumpana meni stvarno nije nimalo privlacna

A da, kad malo pogledas bolje..
Ne kuzim zasto idu radit takva usta i onda se samo izoblice..ajde dok je nesto malo moze proc
A i sa silikonima pretjeruju, bas mi je bzvz to jos ako su lose uradjene ajme majko🙈

upravo tako...ja bih pojebao gotovo pa svaku, no ta Malory mi je baš nekako odbojna, ne znam zašto. Sto ljudi, sto ćudi.
Možda ti je tako na prvi pogled, onako s fotke, ali nikad ne znaš dok te ne dočeka i dok ne progovori s tobom... Može bit vrhunska ljepotica, ako je doček nikakav, ako higijena nije na nivou, ako je sve neka mehanika, ako nema priče, nekog interesa, onda sve to uzalud... S druge strane, cura ne mora biti top ljepotica, ali ako joj je ponašanje pozitivno u odnosu na gore navedeno, onda bih prije takvu odabrao da ima sve elemente nego samo fizičku ljepotu... Dakle da postoji "ona energija". Mallory mislim da ima "ono nešto" (moja procjena po prethodnoj komunikaciji), a za vanjštinu se najvjerojatnije odlučila zbog popularnosti ovog "balkanskog celebrity" profila... Takav profil je rijetkost i većina bi nas došla u iskušenje da proba kako je biti s takvom curom, posebice ako se s njom može dogovoriti da klijentu udovolji u svakom smislu...
Mene je zaintrigirala i ja ću u budućnosti sigurno dogovoriti susret, pa kako bude...

Cijena je ne primjerena za njezin izgled.
Nema veze izgled, po meni je bitno što nudi i kako radi. Apsolutno svi segmenti. Da se razumijemo, ona nije top model, ali isto tako nije ni neki akrap. Druga stvar, njene godine su stvarne, nisu smanjene. Cijena je probila uobičajene granice, ali možda je stavljena radi selekcije, pa dobri klijenti kasnije ispregovaraju povoljnije uvjete, ne znam... Uglavnom intrigira, i izgled i držanje, cijena i ponuda... Treba vidjeti i onda će se steći kompletan dojam...
To je ko bombonijera, ne znaš kakva je dok ne otvoriš i probaš... 😂🤷‍♂️

Nema veze izgled, po meni je bitno što nudi i kako radi. Apsolutno svi segmenti. Da se razumijemo, ona nije top model, ali isto tako nije ni neki akrap. Druga stvar, njene godine su stvarne, nisu smanjene. Cijena je probila uobičajene granice, ali možda je stavljena radi selekcije, pa dobri klijenti kasnije ispregovaraju povoljnije uvjete, ne znam... Uglavnom intrigira, i izgled i držanje, cijena i ponuda... Treba vidjeti i onda će se steći kompletan dojam...
Kaze Forest Gump...:) sve stoji, da imam viška love, probavao bih bombonjere svaki dan...

Nije moj tip i cijena je izvan onoga što me zanima, ali mala zna što je pozicioniranje branda. Visoka cijena uvijek privlaci određeni broj kupaca bez obzira o kojoj je vrsti proizvoda rijec. Ako je iole solidna u kombinaciji s takvim poziconiranjem kao high class, vjerojatno moze imati solidan biznis model i dovoljno klijenata.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh