Ivica 1976
Member
Pitao sam je više puta ali kulturno odbije da joj ponudiš bilo koji iznos , svaka čast ako su je jebaliTo je Lorena. Masaža I HJ dobar ali ništa više nisam dobio. Neki su mi rekli da su jebali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam je više puta ali kulturno odbije da joj ponudiš bilo koji iznos , svaka čast ako su je jebaliTo je Lorena. Masaža I HJ dobar ali ništa više nisam dobio. Neki su mi rekli da su jebali
Cura jednostavno ne da niš više osim gladjenja i HJ...bio sam redovit neko vrijeme u nadi da ce popustiti bar do BJ, ali šipak. Uspio sam je nagovoriti na sex, al je non stop bila u frci da bu kondom ispal, totalni turn off...doslovno bi se karala, al da joj ne udjeTo je Lorena. Masaža I HJ dobar ali ništa više nisam dobio. Neki su mi rekli da su jebali
Znači pojebao si ju?Cura jednostavno ne da niš više osim gladjenja i HJ...bio sam redovit neko vrijeme u nadi da ce popustiti bar do BJ, ali šipak. Uspio sam je nagovoriti na sex, al je non stop bila u frci da bu kondom ispal, totalni turn off...doslovno bi se karala, al da joj ne udje![]()
Može konNastavak mojih iskustva:
1) cura iz okolice Zga 25 min voznje od Zga (na studiju u Zadru) vikendi vecinom u Zgu, preko tjedna u Zadru ne oglasava se radi uz naknadu 21 godina upoznali se preko seekinga odobrila je da napisem o njoj. Ne radi sa starijima od 35. Pusenje odlično, seks oke. Vise odnos kao s curom
2) Okolica Varazdina malo jaca cura ali stroj u sexu, stravstevna moze se gaziti, perverzije moguce pusenje brutalno. 29 godina ne oglasava se radi uz naknadu
3) nekome poznata "FF sisak" nekad se oglasavala plaha njezna cura 25/26 godina zagreb remiza. Radi samo na prrporuku oglasa nema vec 3 godine.
Ima i OF al za strano trziste
Eto nudim razmjenu iskljucivo osobe koje se NE oglasavju ove druge me ne zanimaju. Za sve detalje javite se porukom i sva pitanja oko detalja kontakta broja fejsa instagrama itd
Može konktakt broj od ove iz vž-a???Nastavak mojih iskustva:
1) cura iz okolice Zga 25 min voznje od Zga (na studiju u Zadru) vikendi vecinom u Zgu, preko tjedna u Zadru ne oglasava se radi uz naknadu 21 godina upoznali se preko seekinga odobrila je da napisem o njoj. Ne radi sa starijima od 35. Pusenje odlično, seks oke. Vise odnos kao s curom
2) Okolica Varazdina malo jaca cura ali stroj u sexu, stravstevna moze se gaziti, perverzije moguce pusenje brutalno. 29 godina ne oglasava se radi uz naknadu
3) nekome poznata "FF sisak" nekad se oglasavala plaha njezna cura 25/26 godina zagreb remiza. Radi samo na prrporuku oglasa nema vec 3 godine.
Eto nudim razmjenu iskljucivo osobe koje se NE oglasavju ove druge me ne zanimaju. Za sve detalje javite se porukom i sva pitanja oko detalja kontakta broja fejsa instagrama itd
Frende imam nekoliko brojeva,javi mi se na 0915750813Nastavak mojih iskustva:
I meni se čini da ju je pojebao, zanima me kako je pristala na sex a neće BJ, koliko je ponudio za sexZnači pojebao si ju?
ljubavni-oglasnik.net
Ma luda da se tako izrazin. Ja joj se javija počeli se dopisivat i pitan je za cijenu kaže 170e 1h šta je previše i pitan je šta sve dozvoljava u sexu i da li dozvoljava analni sex i pročitala poruke i ništa nije odgovorila nego me blokirala.Jel se zna ista o ovoj? Ne mogu nac nista na forumu
![]()
Djevojka za diskretno druženje
24.god Iskljucivo vaš prostor ili hotel BEZ SKRIVENIH BROJEVA Moguć dolazak izvan Zg uz dogovor Više fotografija je moguce dobiti preko wocapaoglasnik.hr
Bok .Moze link ili broj od Sandre Petrokov
Sandre nema mjesecimaBok .
Moze li broj od Sandre petrokov i Ane rudes u privat molim vas .?
Hvala puno !!
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|