Ljubavnice

Čuj, ne znam jesi li shvatio - ne planiramo djecu. Realni uvjeti ili ne, svatko zna kakva mu je veze i brak i ima pravo odlučiti ono najbolje za sebe. Tvoji "realni" uvjeti nisu "realni" uvjeti za nekog drugog. Tako da ništa pametno nisi napisao.

shvatio sam i to nije nikakav problem

kad govorim o realnim uvjetima onda govorim o tome da zivite zivot studenata, ne znam uopce kaj bi sprecavalo nekog da prekine tu vezu i nastavi s drugom osobom, dok u varijanti s djecom su druge stvari na kocki

zisku? pokusavas skuzit zakaj ljubavnica, cudjenje kak ekipa nije dobro pretpostavila kakav ce sex u vezi/braku s godinama bit

ak nemas djecu - sexualni zivot ce bit slican

ak imas djecu tu je milijun faktora novih u svakodnevnom zivotu. ne mislim cak primarno na posljedice trudnoce/poroda itd vec svega kaj dodje kasnije s djecom

tak da, udahni, izdahni i probaj opet procitat, nikakve zle namjere nije tu bilo al usporedjujes kruske i jabuke

Zaljubljenost nije samo binarna - jesi ili nisi, vec je spektar. Sigurno je dosta ljudi u braku ili vezi iako to nije to ona prava istinska luda zaljubljenost, puna kompatibilnosti na duge staze - to je bas rijetkost. Takodjer, znatizelja je ubila macku... kako se vec kaze, neki su vise znatizeljni, neki manje, u bilo kojem smislu pa tako i - hvala majci prirodi - u seksualnom - zna se da od kad je covjeka ima i sodome i gomore. Potaknut evolucijskim stajalistem, rekao bih da je to ostalo u nama (nekima) - potreba da bi se vise razmnozavali i tako opstali. Ne mozes pobjeci od onoga sto je ugravirano u tvoj dna. Lako je razumijeti sve ako pojednostavis i gledas na taj nacin iz te perspektive, potjecemo od zivotinja, animalno je i dalje u nama. Moderni covjek je uveo moral, ne zivotinje.

Ja sam već u godinama da mi se je dobar broj bivših cura rastao ili razočarao u brak i ljubav te imaju odraslu djecu. To je gotovo pa siguran rasadnik potencijalnih ljubavnica i ja sam to nemilice iskorištavao, ali.....problem prvi je da su to ili vršnjakinje ili par godina mlađe od mene, dakle nisu u cvijetu mladosti...drugo, i to je trošak, financijski, al i još više vremenski. Mogu jebati kada god hoću recimo, ali ipak moram je odvesti na kavu prije, pa na klopu poslije, pa plati hotelsku sobu, pa tu i tamo neki parfem. Da ne kažem kako mi ode na to pola dana. Kako to ne mogu raditi popodne i navečer, pati mi onda radi toga i posao. Na kraju, kako god računali, povuci-potegni, najjeftinije je otići na kurve...najmanje vremena izgubiš, potrošiš skoro pa isto, jebeš puno mlađe i zgodnije žene i jebeš svaki puta neku drugu....

Ja sam već u godinama da mi se je dobar broj bivših cura rastao ili razočarao u brak i ljubav te imaju odraslu djecu. To je gotovo pa siguran rasadnik potencijalnih ljubavnica i ja sam to nemilice iskorištavao, ali.....problem prvi je da su to ili vršnjakinje ili par godina mlađe od mene, dakle nisu u cvijetu mladosti...drugo, i to je trošak, financijski, al i još više vremenski. Mogu jebati kada god hoću recimo, ali ipak moram je odvesti na kavu prije, pa na klopu poslije, pa plati hotelsku sobu, pa tu i tamo neki parfem. Da ne kažem kako mi ode na to pola dana. Kako to ne mogu raditi popodne i navečer, pati mi onda radi toga i posao. Na kraju, kako god računali, povuci-potegni, najjeftinije je otići na kurve...najmanje vremena izgubiš, potrošiš skoro pa isto, jebeš puno mlađe i zgodnije žene i jebeš svaki puta neku drugu....
lijepo objasnjeno. Ne postoji idealan scenarij di imas zensku sa strane iskljucivo samo za karanje, il ocekuje vise od samo toga, ili se zaljubi pa onda morate biti skupa. Jedina opcija je ako se moze - mjenjati ih svakih par mjeseci, ali i to nakraju opet kosta vremenski.
Kurve su najbolja opcija za one koje vole bez kondoma. Za nas ostale nema nego istrpit negdje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh