Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto dobro u puli osim suzana za vcrs?
Daj link od te Suzane . HvalaNesto dobro u puli osim suzana za vcrs?
Ja jednom i nikad vise,nit se trudila a i ne izgleda kao na slikama ali to je ona.
Sa ovom sam bio 2 puta, preporuka jer se baš potrudi
Potpisujem, bio sam tri puta kod nje, prvi put je bila ok, drugi prosječno a zadnji put prošle godine nikakva.Ja jednom i nikad vise,nit se trudila a i ne izgleda kao na slikama ali to je ona.
Riba lijepo izgleda ali joj se baš neda..dosta loše..Ja jednom i nikad vise,nit se trudila a i ne izgleda kao na slikama ali to je ona.
Kakva je akcija i bj?Evo jedne recenzije od mene. Slike su prave, rekao bih oko 20–22 godine. Radi klasiku, oral bez zaštite i seks sa. Gfe je solidan - voli se ljubiti i grliti, ali ne dopušta lizanje.
Stan je vrlo uredan, krevet udoban. Veliki plus je šta traži 150e, iako po izgledu i ukupnom dojmu bez problema spada u rang od 200–250e.
Lokacija je Kaštanjer, sve je diskretno, vj cu ponoviti
Meni je druga otvorila vrata..Kakva je akcija i bj?
Jesi se okrenuo ili si odradio?Meni je druga otvorila vrata..
Kao sta je kolega rekao, vise je cura za soft seks..ne prestaje se ljubiti i grliti. Meni je takav gfe cak drazi nego kad glume "agresivne". To mi djeluje toliko fake da me pasa voljaKakva je akcija i bj?
Kao sta je kolega rekao, vise je cura za soft seks..ne prestaje se ljubiti i grliti. Meni je takav gfe cak drazi nego kad glume "agresivne". To mi djeluje toliko fake da me pasa voljaUglavnom, odlican BJ, trudi se i radi ga vise puta ako treba. U stanu je s kolegicom, mislim (ali nisam siguran) da je cura pod imenom Thay.
iskreno ako ostane na tim cijenama cura svaka joj čast to su realne cijene
Evo moje mozda i prve recenzije na ovom forumu iako svaki dan citam tuđe recenzije.
Dogovor jako brzo i jednostavan, trazi selfie na ulazu u zgradu.
U stanu je sa kolegicom sa kojom rade duo pa je mozda zato nekome u prijašnjem postu otvorila druga zena.
Uglavnom mala se grli i ljubi cim udjes u stan, predivna i preslatka, tijelo bomba, guzica gori i mali srednji sisici isto preslatki kao i ona cijela, BJ solidan ne grebe uopce i lijepo usisava, razmijenili smo par poza u svakoj je bila top, jedini minus sto sta god je pitas ako nije fuck ili kiss mora kucati na prevoditelj jer ne kuzi bas engleski tj skoro nista od engleskog. 150 eura sat vremena mislim da vrijedi mozda i ponovim ako mi se bude dalo ne zato jer ne valja nego jer mi se neda vrtit oko iste ali isplati se svakako
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|