MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Je to sve jeftinije nego kod nas ali smještaj i higijena ubi bože. ono dođeš soba ubi bože razbacano smeče po sobi krevet ubi bože po njemu sve i svašta do kukaca. teško opisat ono u glavi ti protutnja moj pas ima bolji krevet.Ja se okrenuo. Nije za svakoga kome svejedno nek udara. Manje više sve romkinje tu u Letenyu.

Je to sve jeftinije nego kod nas ali smještaj i higijena ubi bože. ono dođeš soba ubi bože razbacano smeče po sobi krevet ubi bože po njemu sve i svašta do kukaca. teško opisat ono u glavi ti protutnja moj pas ima bolji krevet.Ja se okrenuo. Nije za svakoga kome svejedno nek udara. Manje više sve romkinje tu u Letenyu.
zato ja to lijepo pokupim , dovezem preko granice kod nas, u vikendicu ,pa djevojku pod tuš, zatim dekicu na stol, noge za vrat i udri.

Sve ste rekli decki, jedino nitko da odgovori na pitanje jel bio kod ove i isplati li se…
A da je Romkinja pa cak i ja s dioptrijom 3 vidim na slici 🤣

je li ti netko bio?
ja bio dok je jos radila u autu, sad radi jedino u kuci u muraratki gdje je sa njom jos 10 cigana, izbjegavaj ici u kuce...moje misljenje
zato ja to lijepo pokupim , dovezem preko granice kod nas, u vikendicu ,pa djevojku pod tuš, zatim dekicu na stol, noge za vrat i udri.
da sigurno, ne zele ici preko. mozda ti je jednom uspjelo pa sad pricas bajke za malu djecu vec godinama

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh