ZAGREB - Recenzije masaža

https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/super-sexy-massage-oglas-6417832 - Zadnjih nekoliko tjedana posjecujem ovu . Izuzetno dobra zena, izuzetno zgodna , mladog izgleda , i pogotovo ako zelite masazu i sex , nema bolje , komunikacija na engleskom . Ne voli puno pricati ali komunicira ako zelis i daje odlican GFE tretman, nasmijesena cijelo vrijeme , zaboravis da si platio . Može se tusirati kod nje , ali voli ako cist dodes . Poštuje vrijeme , tako da ako želite masazu + sex nema bolje u gradu . Kakvu masazu zelis dogovoris s njom ako ne zelis da gazi klasicno . Sex iskljucivo sa kondomom , poze dogy voli i klasiku . Da vratim malo forumu .

Filipinka ili tako nesto?

Pozz ekipo..
imam sina za par dana puni 30g... mislim da nema iskustva sa curama.. htel bi mu poklonit neku masažu, za rođendan..vidim ovo b2b je hit. U Zagrebu je , Maksimir. Osobno nemam u tome iskustva i ne znam kako da to odradim, kako da platim da bude poklon, kako da nađem curu od koje se on nebu usro odma čim ju vidi i skuži šta ga čeka.. da li je to uopće pametno da mu priredim tako nešto? on ima stan, ali mislim da je bolje da on dođe kod nje.. rekao bi mu da ide na običnu masažu leđa, a tamo nek se snađe, važno je da cura zna da nije iskusan pa da ga ne uplaši
kakvi su vaši prijedlozi? mišljenja?

Pozz ekipo..
imam sina za par dana puni 30g... mislim da nema iskustva sa curama.. htel bi mu poklonit neku masažu, za rođendan..vidim ovo b2b je hit. U Zagrebu je , Maksimir. Osobno nemam u tome iskustva i ne znam kako da to odradim, kako da platim da bude poklon, kako da nađem curu od koje se on nebu usro odma čim ju vidi i skuži šta ga čeka.. da li je to uopće pametno da mu priredim tako nešto? on ima stan, ali mislim da je bolje da on dođe kod nje.. rekao bi mu da ide na običnu masažu leđa, a tamo nek se snađe, važno je da cura zna da nije iskusan pa da ga ne uplaši
kakvi su vaši prijedlozi? mišljenja?
Tata vidim da si zabrinut za sina koji ima 30 god. a nema iskustva. Nema tu pomoci, mozda ga interesuju mudonje pa zato nema iskustva sa curama🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh