Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto sklekova i trideset zgibova. I to u komadu u manje u od 3 minuteDobro kaj se mora napravit da dodes do katty...
Ja imam sliku jednog lika iz crtica i do sad me dobro sluzilaBila ti je jedna fora, ispričao jedan frorumaš iz Splita, kako doći do tih visoko rangiranih ... On kaže stavi na profilnu logo neke ozbiljne firme, i da to upali jer te shvate puno ozbiljnije nego ostale ... dobro nećeš sad stavit da si serviser koji servisira perilice rublja, ali recimo staviš da si zasupništvo Bosch ili Zanussi ili tako nešto, ne znam šta sad ni ja.
Ak te ignorira, krizaj i idi dalje.S 2 broja
Ne.Jel Katty toliko dobra? U top 3?
Bolja i od Manu?
Ja bi stavio FAP, FAP mašina, Fabrika automobila Priboj, to je ozbiljna firma kako Rambo Amadeus kažeJa imam sliku jednog lika iz crtica i do sad me dobro sluzila![]()
Možeš onda metnut i od Rabetine istoJa bi stavio FAP, FAP mašina, Fabrika automobila Priboj, to je ozbiljna firma kako Rambo Amadeus kaže![]()
Znaci pocinjes printat picke? Prvo uzimas kalup?Maloprije sjašio sa
Ovako,
Denis je smrad od čovjeka, ali o tome ću na kraju.
Gospodična se je smjestila u opće poznatom stanu u centru za koji najbolje znaju lokalni goniči kurvi.
Prilikom ulaska, seka je bila nekako hladna i nervozna iako izgledam k'o Johnny Sins (bez zajebancije) samo sa frtalj kurca od onoga što on ima.
Plastični kurčić je to ipak malo popravio.
Oprema joj je na mjestu, cice su prave, ali brajke joj imaju nekakve flekove ,onak, ko Morgan Freeman po licu.
Pičić lijep, nije šalatara nego je baš ko školjikica. I nije crna pizda ko Michael Jordan na polnoćki.
Puši ga bez gume iako sam htio da ga sauga sa kondomom no kad sam vidio kako lijepe zube ima znao sam da su male šanse da mi kurac dobije karijes od nje.
Sa svojim znanjem engleskog ostala bi gladna u WC-u.
Dupe joj je brutala.
Doček 5/10
Izgled 9.5/10
Sauganje 8/10
Ses 8.5/10
Jebi me koji je sad to generalni prosjek.
Zašto sam smrad?
1. Išao sam sa ženinim autom u kurvanje.
2. Printao sam kurčić od plastike koju mi je žena kupila za rođendan.
Olakotna okolnost za osjećaj da sam "loša osoba":
Rekao sam joj da mi bolje dade češće pičke nego što mi kupuje to avrlje i plastike i pičke materne, na što je ona odgovorila: - pa isprintaj si je.
Šta dalje da vam govorim.
Ugodan vikend, gospodo.
Isprintao sam prije par zviždaljki u obliku pičke i podijelio jednu nedjelju na utakmici u selu.Znaci pocinjes printat picke? Prvo uzimas kalup?
Wow, nisam ni znao koliki sam nepismenjak ili ti ga analfebeta, dragi moji miran van put i stanke vam ili pošte kako bi mi rekli u Dalmaciji, sve jebežljive i darežljiveMožeš onda metnut i od Rabetine isto! Ife Istočnonjemačke, al bi koke u to gledale, posebno ove brazilke
!.... zaboravio sam na Rakovicu isto, recimo model s kabinom, slikaš se sa rajtoze hlače, opanci i obavezno vunene čarape i neka šajkača na glavu.... to dok brazilke vide
!!, ili recimo ta odjevna kombinacija i Fap Trinajstica, žuti obavezno, (druge boje nisu ni imali
!) kakvi Q7 Q8 X5 X6 GLC GLE ili G klasa
!....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|