SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ekipa ovo sta je sad u gradu ke smisno
50% kurvi s kojima se dog kad otvore vrata bude druga ženska.
Vise sam odlazaka s vrata ima u zadnjih 10 dana nego ikad

Uglavnom neki dan mi se nije dalo okretat vise iako ženska Franceska mala debeljuca iz Peru ne izgkeda ko ba videu a opet ika nesto jebozovno u sebi iako ima 10 kg viska.

Uglavnom nemoguce koliko se ženska trudi i koliko se uživi.
Puši kurac liže jaja mozes s njom sta oces i još je svršavanje po faci uključeno u skromnih 110/ 30

Uglavnom ko voli bucke s dobrim sisama i guzom definitivno preporuka

Par okreta u Požeškoj u Ulici slobode u Domovinskog rata jer doček je totalno drugaciji i ženska neka veze s vezom .

Uvik se isplati opalit provjerenu Lauricu i ovu malu Njemicu s Ukrajinskim brojem mislim da se predstavlja ko Oxana

A ako vam ko kaže da dođete u marmontovu onda mu jebite mater jer oce neke isplate ma PBZ😂😂😂

I da mala Mel je ok ali neko joj je napravija masakr sa sisama ima vise ožiljaka nego ratni veteran .

Ali mala zna se jebat i mozes sta oces s njom

Ostavite je u grudnjaku.

Eto malo iskustava od zadnjih 10 ak dana…

Valjda cu kome spasit koji euro ili vrime

Pozdrav

Ekipa ovo sta je sad u gradu ke smisno
50% kurvi s kojima se dog kad otvore vrata bude druga ženska.
Vise sam odlazaka s vrata ima u zadnjih 10 dana nego ikad

Uglavnom neki dan mi se nije dalo okretat vise iako ženska Franceska mala debeljuca iz Peru ne izgkeda ko ba videu a opet ika nesto jebozovno u sebi iako ima 10 kg viska.

Uglavnom nemoguce koliko se ženska trudi i koliko se uživi.
Puši kurac liže jaja mozes s njom sta oces i još je svršavanje po faci uključeno u skromnih 110/ 30

Uglavnom ko voli bucke s dobrim sisama i guzom definitivno preporuka

Par okreta u Požeškoj u Ulici slobode u Domovinskog rata jer doček je totalno drugaciji i ženska neka veze s vezom .

Uvik se isplati opalit provjerenu Lauricu i ovu malu Njemicu s Ukrajinskim brojem mislim da se predstavlja ko Oxana

A ako vam ko kaže da dođete u marmontovu onda mu jebite mater jer oce neke isplate ma PBZ😂😂😂

I da mala Mel je ok ali neko joj je napravija masakr sa sisama ima vise ožiljaka nego ratni veteran .

Ali mala zna se jebat i mozes sta oces s njom

Ostavite je u grudnjaku.

Eto malo iskustava od zadnjih 10 ak dana…

Valjda cu kome spasit koji euro ili vrime

Pozdrav
Bio I ja sa Francheskom. Tad se zvala Emma I mislim da je Kolumbijka. Ja sam platio 100 eu 30 minuta. Jest malo je punija, Ali dobro se jebe. Minusi oral uz nadoplatu I ne ljubi se. https://forum.ljubavni-oglasnik.net...ale-strankinje-u-hr.1579/page-852#post-415456

Neznam sto je bilo, svaka cast njoj ali nikad vise…nakon tog puta i nakon 5 posjeta(kod nje sam dolazija jos u Varos).
Ja definitivno ovih dana iden u Elise....sviđa mi se zenska...gledajuci slike, mislim da ima extra tijelo....zanima me najvise kakva je dok je jebem zguza. Ima li netko da je imao iskustvo sa njom? Citao sam par komentara prije, ali mi je nedovoljno da bi napravio malo bolju sliku o njoj.

Ja definitivno ovih dana iden u Elise....sviđa mi se zenska...gledajuci slike, mislim da ima extra tijelo....zanima me najvise kakva je dok je jebem zguza. Ima li netko da je imao iskustvo sa njom? Citao sam par komentara prije, ali mi je nedovoljno da bi napravio malo bolju sliku o njoj.
Mozda je ekstra ženska i nisam bio u nje ali govoriti da ima fenomenalno tijelo...gleda sam slike na oglasu, ravne noge i guzica, meni totalno bezveze iskreno. Ne kuzim hype oko nje ali dobro.

Pod krinkom nogometa skinuo skalp nimfomanki Sabrinu. Cura da slika meni osobno uživo još bolja. Slatkica onako nježna u početku sva miriše lip glasic. Pušenje bez gleda u oči 10/10. Platio 150 30 min realno se može naći neka i za sat 150 ali već sam to probao i meni više. Aktivna u seksu u formi, silikoni bez ožiljaka. Rezime: Čista, slatka, zahvalna, trudi se, tijelo i izgled 👍 što se vidi na profilu

Pod krinkom nogometa skinuo skalp nimfomanki Sabrinu. Cura da slika meni osobno uživo još bolja. Slatkica onako nježna u početku sva miriše lip glasic. Pušenje bez gleda u oči 10/10. Platio 150 30 min realno se može naći neka i za sat 150 ali već sam to probao i meni više. Aktivna u seksu u formi, silikoni bez ožiljaka. Rezime: Čista, slatka, zahvalna, trudi se, tijelo i izgled 👍 što se vidi na prof
Standard mora bit visok kad se već tako nazvala i dosla u ST 🤣

Mozda je ekstra ženska i nisam bio u nje ali govoriti da ima fenomenalno tijelo...gleda sam slike na oglasu, ravne noge i guzica, meni totalno bezveze iskreno. Ne kuzim hype oko nje ali dobro.
Slažem se da nije najljepša ženska i da nema fenomenalno tijelo ali nije ni ružna i sa njom možeš šta god poželiš. Možeš joj svršiti gdje god poželiš naprimjer u usta po sisama po faci po guzi. Možeš je jebati u kojoj god pozi želiš. Ne požuruje i jako se potrudi oko tebe nije od onih što su nadrkane i gledaju da te što prije izbace iz stana. Puši ga koliko god ti želiš ne kao neke što ga jedva 2 minute puše i odma stavljanju kondom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh