Prostituciju nikad nitko nije uspio zabraniti pa nećemo ni mi niti naše iskustvo. Komu se ide neka ide. Vjerujem da će i njima kad tada doći iz kurca u glavu, pitanje je samo vremena. Shvatit će da su lagali sami sebe i da je to vrijeme bačeno vrijeme, pogotovo kod mlađih koji možda neće imati obitelji jer su protratili vrijeme na "divna" iskustva s kurvama. Uvijek ćeš čuti ista opravdanja i iste odgovore kako je to zapravo "ušteda" vremena i kako su druge djevojke "još i gore". Pa onda "uštedi" još više pa jebi lutku ili desanku šakić, barem nećeš potpomagati kriminal. Stariji lažu i sebe i dovode u opasnost i supruge. I žive u toj laži. I toliko su se navikli da još i moraliziraju iz tog svog lažnog i jadnog dvostrukog života. Moralne vertikale. Zabrane foruma nemaju smisla, samo bi trebalo stvari zvati svojim imenom i prestati romantizirati, banalizirati i normalizirati prostituciju (jer pazi u razvijenim "kulturnim" zemljama...moš' si mislit) i zvati je nevinim riječima sport, zatvarati oči pred očiglednim i lagati sebe i druge. Tu ima svega osim romantike i sporta. Pa čak i u tim "razvijenim i kulturnim" zemljama. Svatko tko ulaže novac u prostituciju potpomaže i trgovinu ljudima i moderno robovlasništvo. E sada što neki umiruju savjest jer eto idu kod kurvi na dublje razgovore i da ih bolje upoznaju kao majka Tereza je posebno laganje samog sebe, jer svi znamo da se kod kurvi ide radi jebanja a ne radi dubokih razgovora i upoznavanja. Svi razgovori s kurvama su vrlo plitki i lažni kao i cijeli odnos ako se ta gluma i predstava uopće može zvati odnosom. Pošteniji su mi oni koji kažu boli me kurac nek ih pimpovi iskorištavaju ja želim svoje zadovoljstvo, nego lažni moralisti koji bi lako osudili nekoga na deset godina na osnovu kurvine izjave ali zatvaraju oči da direktno financiraju kriminal i trgovinu ljudima. Novac je još najmanji problem za one koji idu kurvama, vjerujem da većina ima više nego dovoljno novca. Možda kod manjeg dijela da je i to problem, ali to je najmanji problem u cjelokupnoj slici. Novac će se ponovno zaraditi, ali vrijeme potrošeno uzaludno i u laži se nikad neće vratiti, kao ni izgubljene šanse na puno bolja i kvalitetnija iskustva u životu. A i saznanje da direktno financiraš kriminal je otrežnjujuće.