Da li je netko bio kod ove
Nigdje ne vidim recenzije.
Pozdrav svima.
Nigdje ne vidim recenzije.
Pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa već se pisalo o njoj - bonašica, post-opeovka.Ova izgleda posebno... Jel' netko bio?
kako uglavno znate kod neka da je post op , meni to najveci strah da otidem kod neku takvu a evo napr ovu gore ne bi primetio da mi neko ne rece , primetuje se malo cudno tijelo i ja nikad ne bih isao kod ovakvu al svakako ne bih znao da je transPa već se pisalo o njoj - bonašica, post-opeovka.
Ja shvacam zašto si ponovio.Alo nije to random žena nego kurva, a da si malo iskusniji zna bi zašto sam joj ponovia ukratko ono što smo se dogovorili...ti joj vjerojatno nosiš poklone i misliš da si poseban...nije ni čudo da dižu cijene i iskorištavaju papke
Sasomange. Na daran, ni ka džanen savo sas murš. (i nacionalne manjine moraju karati)kako uglavno znate kod neka da je post op , meni to najveci strah da otidem kod neku takvu a evo napr ovu gore ne bi primetio da mi neko ne rece , primetuje se malo cudno tijelo i ja nikad ne bih isao kod ovakvu al svakako ne bih znao da je trans
Mario daj neku recenzijuSasomange. Na daran, ni ka džanen savo sas murš. (i nacionalne manjine moraju karati)
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|