ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa od kukanja nema nista. Put pod noge i u istrazivanje, nikad ne znas kad mozes otkriti dragulj. Ni poznate ni popularne nisu postale same od sebe nego su se ljudi odvazili u istrazivanje. U Slavoniji Lici, i sredisnjoj Hrvatskoj izvan Zagreba bi dali lijevo jaje da imaju ponudu kao u Istri.
🤣 ja kad sam išo prvi put u Istri probat nešto od ponude (provjerena, kao) sam ujedno i prvi put zajeban 🤣 drugi put sam išo kod Mile jer sam je već znao iz Zagreba, a i reko joj da proba radit u Puli i javila mi se da je došla pa je bio zicer...ja se radije zaletim za ZG, ipak je ponuda bolja i više provjerenih...

@Viaumago tebe sam se sjetio prije par minuta, možda ćeš znat odgovor na pitanje koje sam taman krenuo postavit iskusnijima u ovoj regiji....s obzirom da je ponuda u Istri osrednja do loša, uključujući kod susjeda (Koper, Portorož, Izola itd), išao bacit oko na Trst, ipak je veći grad, više života, kad ono tamo samo brdo neverificiranih oglasa i mozda 2-3 legit...zašto je kod njih tolko slaba ponuda, mene uvijek Italija asocira na Berlusconija i bunga bunga party pa sam mislio kod njih cvjeta ovaj biznis 😅

Nema tamo sad niš posebno neka Brazilka španjolka ali ništa da valja .
Prije je znalo biti Ruskinje ,Ukrainke čak i simpatične mađarice.Ali otkako imaju Ruskinje zabranu u EU sve se svodi na Španjolke.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh