MOSTAR - SEX

taman se vratio, prednost fer cijena i jebanje bez kondoma (i pusenje) minus nije nesto za gledat i navucena je na ko zna sta (ceko 20 minuta da ode do dilera) sve u svemu isplati se za te pare nije losa, navodno ce mozda ic pa navalite da ostane jos bolje nju nego ove brazilke za 4 stoje
LELELLELE Sta procitah hahaha.
Kakva razlicita razmisljanja i perspektive na iste situacije.
Evo mog primjera od nesto vise od 2 mjeseca, točnije 26.02.2026.
Otiđem u dotične Brazilke, mlada fina top. Iz nekog razloga nemam spremljeno ime ali imam kontakt: +55 47 9712-5211. Znaci cura je top ugodna fina. Pusenje dobro, preko kondoma, ne radi bez, te je dosta mlada i vjerovatno je mislila da je pusenje dovoljno za lubrikaciju, a ja nisam primjetio da nije koristila lubrikant prije. Nakon toga krenemo sa akcijom i tako ja bambusam i izvadim kondom i primjetim da je pukao...
Taj trenutak bih svrstao u top 3 najgora momenta sto sam dozivio. Milion pitanja upitnika, dilema. Ona govori da je testirana, ja ne vjerujem. Hvala Bogu sutra se otisao testirat i 20 dana opet i nije nista bilo.

Za sve Vas sto niste sigurni ili imate dilemu kako sta. Infektivna klinika Mostar nadjite broj na stranici. Zovnite ide sve na rijec nema upisa u nikakve sustave. Sve se odradi, testira na licu mjesta, dobijete rezultate. Doktorice top razumne, i med. Sestre isto. Tu noć nisam spavao, a ovdje frajer priča kako citav odnos ima bez zaštite. Kad sam odradio matematiku i postotak vjerovatnosti, stvarno mogućnost ozbiljnih bolesti za prijenos je mala, ali nije za zajebavat se. Tako da opreznost definitivno mora postojat i najbitnije od svega, znati reci hvala dovidjenja kad mislite da uvjeti nisu zadovoljavajuci. Jebat neke narkomanke ili sumnjive klosarke pa i da nisu prostituke.. neka hvala, sad radije idem i rjeđe i neka platim skuplje ali da me glava ne boli poslije.
Lp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh