Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se sećam, jedan kolega je pisao da se vratila u zavičaj, i da u bg dolazi retko...Ova Hana što je već godinama non-stop nedostupna, sada kada nazovem javlja mi da biram nepostojeći broj. Čemu joj uopšte služi ovaj oglas, a ima ga i na Svaštari?
![]()
Hana | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Negovana atraktivna plavuša sa lepim oblinama i lepih crta lica, poziva te na senzualno opuštanje i druženje isključivo u svom smeštaju... Ukoliko si za kvalitetno vreme provedeno samnom nazovi i priušti sebi užitak... Slike sa profila su lično moje i verodostojne, U ovom izdanju vas i...seksi-adresar.co
Moje iskustvo je slicno ovome:Bio neko?![]()
Masaža celog tela za gospodu 12-20 h | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cesto ne mogu da se javim,pa ako se to desi,pisi na Viber ili Whatsapp. Dodji i opusti se, i prepusti se .Za muskarce koji vole obline, ne samo kosti,😊Senzualna masaža celog tela, koja će nadraziti svako tvoje culo. Plavuša, 43 godina, negovana, iskusna, grudi prirodne petice, obline... Novi...seksi-adresar.co
Al' si ih zapalio, pet dana se ne smiruju, na svakoj stranici neko pita za nju, treba da ti da popust za ovakav marketingPohotna je što se tiče sexa vrhunska u svakom smislu. Jedno 3 nivoa iznad ostalih devojaka.
Što se tiče komunikacje i tu je sasvim ok. Jedino zna malo brže da priča, pa ne možeš uvek da je pohvataš šta je htela reći.
Za izgled izgleda sasim ok za ribu od 55 godina. Ima silikone i grudima i usnama, vitke noge, uži struk. U faci nije neka lepotica, zna često da se zeza na svoj račun po tom pitanju.
Uvek je maksimalno korektna, nikada ne gleda keš koji si ostavo, ni na vreme.
Sve skupa, kada se sabere o oduzme, ocena je 120/10
Iskustvo koje 99.99% niko od nas neće imati ni sa jednom od ostalih riba koje ovde komentarišemo, a gotovo sigurno i šire...
Tako da onaj ko nije bio, ne zna šta je propustio, a onaj koji je bio može da potvrdi sve gore napisano...![]()
Šteta što nisam imao priliku da joj poližem tu guzu sa slika, piše čak da radi i GFE uz doplatu. Baš me živo zanima kakav je ukus i miris njene guze, kao i za još neke koje nikako ne uspevam da nahvatam.Koliko se sećam, jedan kolega je pisao da se vratila u zavičaj, i da u bg dolazi retko...![]()
Odlicna je devojka, veoma aktivna u seksu, ima i dirty spike, nije prenasminkana kao na fotkama, vise prirodan look, bar kad sam ja bio. Manje grudi, dobra guza, socne usne, odlican oral... Vredi otici, necete zazaliti.Evo pa vidi da li vredi. Pitao sam je.
Druzenje je kod mene u stanu a cena za 1h je 200€. Pola sata 100€
Oral i vaginal, vaginal sa zastitom
Beograd na vodiNe dolazim na adresu
Kakva je to zena , 160, punija, ko to placa???To je midget ..Stan kod Immo centra. Ona punija, visina blizu 160, prirodne grudi, guza manja. Mislim da nisu njene slike (grudi nisu baš toliko velike). Nudi tuširanje pre i posle. French kissing, oral bez kondoma odličan, liže jaja, aktivna u seksu, voli da ugodi, a čini se da i ona uživa. Higijena ok.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|