Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo kad sam joj se javio to je bilo s broja di nema nikakve slike znači prihvatila je bez obzira kako sam izgledao i nije ništa pitala, drugo sama je rekla ja se ne ljubim imam dečka ja sam rekao dobro (u sebi sam mislio boli me kurac), nije bila moja inicijativa. jbg kolega sad se oko ovoga razvila rasprava ali ne zbog tebe nego zbog toga što se već neko vrijeme vodi rasprava oko nošenja bajadera kurvama, posebnim tretmanima i sl. svakako podržavam kolege poput tebe koji su voljni napisati suvislu recenziju za razliku od većine ovdje čiji komentari ne služe nikakvoj svrsiNe shvaćam ja to osobno, ali situacija s kurvama je ista kao i van ovog sporta.. jednoj osobi kaze da ima dečka, a s nekim drugim se ljubi...to je odjeb na finjaka...jer inače bi ti rekla da se ljubi za 50e jer zbog para i radi to sto radi....kao što će svaka reći i za CIM da je extra 20 30 50 kad zatražiš tu uslugu....frendica mi davno kaze ne jebem se s prijateljima, nisam drolja, kako to mogu trazit od nje...mjesec dva kasnije prica mi da je napravila zajeb, napila se pa se pojebala s nekim prijateljem...eto osto sam posran i shvatio da ona jest drolja al da sam joj ja ocito neprivlacan pa samo meni nije dalalekcija naucena i prenesena u ovaj sport...iste stvari se desavaju...
Već sam napomenuo, iako se jebe za pare, tražena je i ako misli da vrijedi više od drugih cura, može očekivat šta oče i selekciju radit, to nema veze s nama osobno...najogavnije žene će prije radit s najvećim šljamom i radit najgadnije stvari (npr bez kondoma) nego neke top..tako da i tu postoji hijerarhija...primjer je Anja / Njuškica kod koje nisam bio a mnogi kažu da je među najljepšima (bar bila) a ponaša se ko pronceza i nema ovog nema onog, i to je zato što je lijepa i tražena...da je ružna ili da joj nitko ne dolazi sisala bi kurac i dala pičke, al ako nemora i opet zaradi, zašto i bi....naravno da nema dizanja na pijedastal ali neko osnovno poštivanje mora bit, a dalje te nitko i ne tjera da se trudis, uđeš šutiš skoneš se i odradiš i odeš bez ijedne riječi, ako te to veseli...ja da se ponašam kako se inače ponašam odgrizle bi mi kurac haha šovinistička svinja i mizogonist iz kamenog doba![]()
Sve u redu...svako zlo za neko dobro- zahvaljujući tvojoj recenziji ja sam odma htio znati da li će reć da se ne ljubi, i odma sam pito šta ima u tom GFE dodatku i rekla je ljubljenje tako da sam izbjegao situaciju da dođem kod nje i dobijem odgovor da nema ljubljenja pa bi mi bio neugodnjak jer bi se morao okrenuti na vratima i otić...da je rekla da se ne ljubi i nema gfe, nebi išao kod nje uopće jer mi se ne daje 250e - 300e za nešto šta mogu za 70e dobit bez obzira na izgled, netreba mi jos jedna Anja Borovje haha...P.S. ja sam joj odnio Raffaeloprvo kad sam joj se javio to je bilo s broja di nema nikakve slike znači prihvatila je bez obzira kako sam izgledao i nije ništa pitala, drugo sama je rekla ja se ne ljubim imam dečka ja sam rekao dobro (u sebi sam mislio boli me kurac), nije bila moja inicijativa. jbg kolega sad se oko ovoga razvila rasprava ali ne zbog tebe nego zbog toga što se već neko vrijeme vodi rasprava oko nošenja bajadera kurvama, posebnim tretmanima i sl. svakako podržavam kolege poput tebe koji su voljni napisati suvislu recenziju za razliku od većine ovdje čiji komentari ne služe nikakvoj svrsi
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|