BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dva pitanja.
1. Je li bio neko sa ovom plavkom MILF iz Sarajeva je, 40 god..sise ogromne...100€ pola sata
2. Je li iko bio sa ovom iz Sarajeva 23 godine cura..kaže ne piše poruke nego mi ostavila dva broja da zovem..evo jedan od tih brojeva +387 66 663 492...pa me zanima ako je neko bio da detaljno opise sve.

Djevojka za druzenje u Mostaru danas 067/10-57-463
Što bar nisi novi profil napravila, jer kad ti se klikne na ime vidi se da si prije stavila da radiš usluge i da ti je ovo profil
https://cityoflove.com/profile/743286/703780?city=/bosnia-herzegovina/mostar
A isto tako smo svi prije par dana pročitali recenziju o tebi da si dala bez kondoma, da si bar napravila novi profil možda si mogla koga i zajebati, ovako sad kad znaju što je na stvari i da se jebeš bez kondoma mislim da ti nitko tko ima išta u gornjoj glavi neće doći

Dva pitanja.
1. Je li bio neko sa ovom plavkom MILF iz Sarajeva je, 40 god..sise ogromne...100€ pola sata
2. Je li iko bio sa ovom iz Sarajeva 23 godine cura..kaže ne piše poruke nego mi ostavila dva broja da zovem..pa me zanima ako je neko bio da detaljno opise sve.

Crnka sofija minie hercegovka ovdje u Sarajevu sto su i ona mala sa stupa sara nema je vise sto su profi dogovori ti se sve po dog a sad kome nesto nevalja toga vazda ima jbg a ovo ostalo sve bonovi i klikeri itd ...jbg zato nam ove strankinje uzimaju pare jbg kad domace pojedine varaju ....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh