Badmad1989
New member
Ima tko iskustva sa navedenom danom?![]()
Matea💕
Opušteno druženje u mom prostoru u Zagrebu moguc dolazak na adresu 27 godina slike stvarneoglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tko iskustva sa navedenom danom?![]()
Matea💕
Opušteno druženje u mom prostoru u Zagrebu moguc dolazak na adresu 27 godina slike stvarneoglasnik.hr
Idući tjedan nisam u zg rekla je da će biti pa ćemo se čutiI jesi dogovorio
Kako u stvarnosti izgleda i ocjena?Bio pred par dana. Nije ni blizu slična ko na slikama koje ti pošalje. Nije čisto. Odradio sve sa zaštitom.
Što ti nije jasno iz odgovora koji ti je dao ?Kako u stvarnosti izgleda i ocjena?
Filipinka ili neke druge nacionalnosti?Bio sam kod ove prošli tjedan, dogovorio preko poruka dolazak brzo i lako ali nisam uslugu, doduše možda sam trebao nazvati. Cijena nije bila baš ista kako je bilo napisano, uzeo sam b2b masažu s ručnim za 90 € pola sata, htio sam sat, ali kaže da nema vremena, kaže može drugi put.![]()
Im juia massage 💞Učinit ću te sretnim ako dođeš k meni.😋😘
Nikada nećete zaboraviti lijepe trenutke koje ste proveli sa mnom. Ja sam odlična maserka i imam prijateljsku i gostoljubivu osobnost. WHATSAPP: Ring til migoglasnik.hr
Žena u kasnim 30-im ranim 40-im azijatkinja, meni dosta lijepa u faci i simaptična, tijelo vrlo dobro, očekivao malo bolje sise zbog slike. Masira potpuno gola, nije baš cijelo vrijeme b2b onako kombinacija. Zna dosta dobro masirati po mom mišljenju. Prvo bio na trbuhu, krene lagano pa pojačava intezitet dok na kraju te onako pogodi s laktom po nekim točkama na tijelu to mi je pasalo. Okreno se na leđa, još malo masirala, dirao dok sam bio na leđima. Krenula ići sisama po kiti što je bilo top, nedugo nakon toga ručna završnica, svršio brzo ali kvalitetno. Poslije se otuširali zajedno. Pozitivno i zabavno iskustvo za prvi put, nisam požalio ni sekunde.
Nema veze. Idem uskoro pa saznamNe znam, moguće.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|