Moja iskustva sa nekim od djevojaka sa EE
dani 7/10
pusti ona da je taslacis i sve to ali joj je evidentno pun K ovog posla, govori kako oce da ide, puno prica, zna engleski ali ne dovoljno dobro pa cesto pobrka sta joj se govori krivo shvati pa se ljuti, malo smotana dva puta se glavom zabila u nos mi haha. Oral bez ne naplacuje extra sto je dobro, kao i duboko grlo, mala i savitljiva ali joj je capi razvaljena dosta, bio dva puta prvi put je bilo bolje, ocigledno joj se vise ne da, savjet zaobidjite jer je trenutno lose volje
marina 7/10 ruskinja dosta hladna i pravi ponekad neke smjesne zahtjeve, pusenje solidno, capi bolja nego u dani, (mada meni nesto ruskinje uvjek bolje od ovih latino), nije izdrzljiva nakon sat i po nije vise mogla, da ne ronca puno i malo se vise gfe potrudi bilo bi bolje, bio jednom
bio kod neke kineskinje blage veze nemam ni koji je profil 3/10 bolje da ne pisem, sve jasno, nisam se htjeo vracat kad sam vec doso bio
bella 9/10 bio 3 puta, top jebacica samo sto neda ni eura popust, bio 3 puta u dva dana doso 4 put iskesiro 800bam (prosli put nije naplacivala ekstra za oral bez kondoma, prvi put jest) kontam aj dala mi je gratis kad vec dolazim vise puta, kad ono 4 put kad sam dao pare kaze bez kondoma ekstra, to me nekako naljutilo pa otiso, pogotovo jer mi je davala private broj bez mog pitanja i te fazone, ono ako me vec gotivis i kesiram te posteno zadnja dva dana sta me zajebajes za 50 eura, sto se tice samog seksa vrh pusenje ekstra jebacina ekstra preporuke