Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo glup covjek moze ocjenjivat facu i tijelo, druze ukusi su razliciti i bezze je top pisati u recenzijama, nekom je ruzna a nekom lijepa.. neko voli male sise neko velike..Bio kod nje u petak. Cijena 70/30 ne vrijedi ni 30e.
Faca 0/10
Tijelo 0/10
Pušenje -100/10
Sex -100/10
jesi ju karo?samo glup covjek moze ocjenjivat facu i tijelo, druze ukusi su razliciti i bezze je top pisati u recenzijama, nekom je ruzna a nekom lijepa.. neko voli male sise neko velike..
pa neznam ko nju nije karao, neki su sada dosli na red a nekusu je karali kad se nije smjelo..jesi ju karo?
nekusu - neki supa neznam ko nju nije karao, neki su sada dosli na red a nekusu je karali kad se nije smjelo..
STa znaci to kad se nije smjelo ,moze i u poruku kolega ako ne zelis javno bio bih zahvalanpa neznam ko nju nije karao, neki su sada dosli na red a nekusu je karali kad se nije smjelo..
Vjerojatno dok je jos bila maloljetna, ili kad je bila "malo" bolesna...STa znaci to kad se nije smjelo ,moze i u poruku kolega ako ne zelis javno bio bih zahvalan
Moze kontakt?
Bio ja prije pola godine i meni je bilo top kod nje jer je bila ugodna za druženje full, a po mom osobnom mišljenju je slatka i ima neko prosječno/normalno/prirodno tjelo pa mi je bilo osvježenje nalon svih fit/tip top riba s EGE...stan je krš, miris cigareta, higijena prostora i kreveta i nje pod upitnikom, nije smrdila ni nista takvog al sudeć kakva je kupaonica pitanje je dal se tušira iza svakog klijenta, vjerovatno ne...ja ću je sigurno ponoviti jos par puta al tražit ću da se otušira kad dođem...samo jedna stvar mi nije jasna, kad sam zvao za frenda da je pitam koja je tarifa za 1h kaže 140eA Vidi ti tako kazes ja imam tu jednog frenda koji je bio tvrdi da mu je bilo extra i da je mala pre smisna i ugodna sad...mos li malo opairnije docarat svoje iskustvo i dal ti je nudila bez kondoma sex
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|