SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozelija sam nesto sitne građe na brzinu izjebat u dupe, javim se ovoj:

Steta 170 eura, za jedno svrsavanje, pusenje s kondomom ali dobro, znjan, soba ok, cura je stvarno sa slika, mala, zgodna, utegnuta, prima ga bez problema, engleski malo slabije jer dok sam je pita jel mogu svrsit po njoj, nije svatila, nesto je pitala, pa sam samo reka nema veze, i svrsija u kondom u guzi joj. Dogovor brz i lagan, sve kako pise u oglasu. Da imam para vise ponovija bi neki duzi opusteniji termin

Eto me...
Moja najdraža Gabriele je već dugo u Zagrebu, ima dobrih 6 miseci da nije aktivirala oglas, a viđa se samo sa stalnim mušterijama. U Splitu je zadnji put bila u 2.misecu, ali nismo više u kontaktu...
Bruna je do nedavno imala aktivan oglas u Zagrebu, u Splitu je zadnji put bila prije misec dana. Nešto se spominjalo da joj je ovo zadnja godina da radi, al ja svejedno ne idem kod nje.
Carol je zadnji put bila aktivna prošle godine, kod nje ne idem zbog glupog pimpa.
Vitoria je u Zagrebu, bila je prošli misec u Splitu i doći će opet. Za detalje pitaj njezinog fanboya.
Plava Irina je danas aktivirala oglas, u Splitu je.
Njena imenjakinja mlada crna Irina je ako se ne varam u 2.misecu bila u Splitu. Profil joj je unverified jer je novi, a stari profil je navodno zadržao pimp.
I za kraj, Bella je zadnji put bila u Hrvatskoj krajem prošle godine. Nisam siguran oće li se vraćat, govorila mi je kako je razočarana zloćom ljudi ovdi. Da ne bi bilo zabune, govorim o bivšoj cimerici od Lare.
Hahaha, pukla ljubav a volia si je najviše na svitu, promovira po forumu. Jel ti sad došlo u guzicu da si joj nebitan i samo jedan u nizu koji joj je punia džep. Bila je dobra ka nova mlada i neiskvarena kurva, a sad kad se ušemila u posal te je lagano špedila.

Jedna je meni prošle godine rekla nema nagovaranje prilikom odnosa za stvari koje neradi, nema pregovora o cijeni i da smo mi kao klijenti njome isti. Tako su one većinom. Vide nas kao bankomat i to je to. Nodili mi poklone, davali na kraju nagradu na isto se svodi. One su tu radi love, a mi radi jebačine. Kasno sam to shvatio. Ali bolje ikad nego nikad.

Jedna je meni prošle godine rekla nema nagovaranje prilikom odnosa za stvari koje neradi, nema pregovora o cijeni i da smo mi kao klijenti njome isti. Tako su one većinom. Vide nas kao bankomat i to je to. Nodili mi poklone, davali na kraju nagradu na isto se svodi. One su tu radi love, a mi radi jebačine. Kasno sam to shvatio. Ali bolje ikad nego nikad.
Slazem se u vezi love, ali definitivno im nisu svi klijenti isti. Neki klijenti im vise odgovaraju neki manje. P.S. Znaci li to da neces vise nositi darove?

Samo sam zbog Lare prekršio moje pravilo da je oralno s gumicom ili da moram nadoplstiti za oral bez gumice. Kod dtugih cura ne idem ako moram nadoplatiti za oral bez gumice.

Kako da ne, nemaš pojma.
Dvosoban stan i ona bez cimerice al zato gospodin dežura u desnoj sobi. A ti si sa njom bia u livoj sobi jerbo neće se s tobom jebavat na istom krevetu ka s njime.

Čemu ovo kolega?
Čime ti se cura zamjerila da je sad ideš sabotirat?
Lara je iznimno draga i simpa cura, meni osobno najdraža trenutno na ege. Bia sam kod nje par puta i ako Bog da opet ću.
Ako si bia kod nje i upozna je, ne virujen da išta loše o njoj možeš reći.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh