Sarajevo1946
Member
Ma brate pitao si 5x, ovdje ce ti rijetko ko poslat broj ako ima mada i ja bih tako nekuPozdrav raja imali ko broj od starije dame za sarajevo mogu i blizi gradovi 100 km samo da je uredna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma brate pitao si 5x, ovdje ce ti rijetko ko poslat broj ako ima mada i ja bih tako nekuPozdrav raja imali ko broj od starije dame za sarajevo mogu i blizi gradovi 100 km samo da je uredna
Zar ima trandzi u bosniImal ista u ovoj Zenici osim ovih trandzi bokte . . . .
Ako neko ima broj zenica ili okolina da se javi platit cu.
Hahah i previseZar ima trandzi u bosni
Da li moze kontatk od tte starije iz Zepca iduce sedmice vozim gorePrijatelju ,
imam par brojeva u Zenici probaj +38763227404 i +38762722492
Nisam bio daleko mi je, cuo sam se sa njima
U Žepču ima jedna starija .
Imas li sta oko Bijeljine Tuzle
Pozdrav
Nisam nigdje naisao u oglasima na trandze,znam po evropi da ih ima,ovdje nisam cuoHahah i previse
ti se to danas uclanio da nama pomognes ha..Sarajevo Pozdrav za drustvo, samo bih da pohvalim i dam preporuku za djevojku s kojom sam sinoc bio, nema je na oglasima, dobio sam broj preko poznanstva, isplati se definitivno, zna posao i ispostuje maksimalno. Ko zeli moze u pp, nije prevara nikakva a kasnije cete mi biti zahvalni![]()
Godinama se oglasava kao studentica 22-23g, a ima najmanje 28Kojih je godina otprilike?
Pa nisi mogo ni znatNisam nigdje naisao u oglasima na trandze,znam po evropi da ih ima,ovdje nisam cuo
Za 150 KM nema ništaDrugovi pomazite danas sam se vrtio po mostaru nekih 2 sata nista nisam nasao iskreno ovo sa ege to je ruku na srce preskupo a ova sto je na super oglasima brate nevalja ima li itko sta dobro molim vas normalne cjene do 150 km mozede u imbox ili kako god vec samo iskreno trebam pomoc zagorio sam![]()
Nigdje apsolutno niti jedna n ina Sex oglasi niti SuperOglasi,a i vala nema ni na EGE niti City Of Love ali etoNisam nigdje naisao u oglasima na trandze,znam po evropi da ih ima,ovdje nisam cuo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|