Hetero-gey pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme Mrvac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao momak iz Sarajeva puniji 29 godina u potrazi za, lijepom kitom koju bih pusio. Radio bih i primao mogu dva odjednom da udju. Svršavanje gdje god želite. Radim sve po želji.

Chatgpt ti piše ove mudrosti? 😂
Ma ne ja sam,ma glej ne osudjujem ima nas svakakvih...barem ne jebu koze bar tog nema tu jos...a to sta vole popusiti kurac,vole da im musko pusi kurac,vole da ih trandja jebe,kao to je zensko mada mi nije jasno od kad cura ima kurac kojoj ga pusis...ma svi su oni hetero...kao sta naslov kaze hetero gay pusenje...gay is ok...jebite se u prkno pusite si kurceve jedni drugima koga briga...

Ma ne ja sam,ma glej ne osudjujem ima nas svakakvih...barem ne jebu koze bar tog nema tu jos...a to sta vole popusiti kurac,vole da im musko pusi kurac,vole da ih trandja jebe,kao to je zensko mada mi nije jasno od kad cura ima kurac kojoj ga pusis...ma svi su oni hetero...kao sta naslov kaze hetero gay pusenje...gay is ok...jebite se u prkno pusite si kurceve jedni drugima koga briga...
Ovo ti definitivno chatgpt nije pisao pošto čak i "opušteni" model pazi na pravopis. Priznaj od koga si prepisivao?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh