Zapravo treba da me interesuje. Ako si zaboravio, na forumu smo, gde se razgovara o preporukama i iskustvima. Znaci voleo bih neku dobru preporuku. Svako koristi eskort iz drugih razloga, ali ne znam koliko moras da nisi nikad u zivotu imao zensko bez da platis, kad ti debele babe od 60 godina pretstavljaju uzivanje. Pritom ih placas. Takodje, prostitucija ne treba nikada da bude pristupacna svima. To je sport za bogatase, razonoda za one koje imaju. Navala ciganki i baba i jeste zbog likova koji bi za 3000 dinara da jebu. Za 3000 din ne mozes rodjenu zenu kuci da jebes (citaj nabavka u prodavnici, gorivo, racuni), a vi bi ovde eskort da imate za te pare. Zato su nam i oglasi puni baba krezavi obolelih u mozak.
Zar ne treba prostitutka da bude najbolje moguce izdanje (pa tu onda ide stvar ukusa, silikoni, plava, crna, mrsava, punija, visoka, tetovirana....).
Ponovicu. Ja sam dosao na forum za preporuku, a ne za "daj sta das ima jedna baba nema oko nema ruku smrdi na govna al brate 2000" i "uu je l ti dala pickicu da joj polizes meni je dala pre 27 godina kad je imala 40".
Bar malo neke svesti da imas