Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel jos uvijek trazis 100km za 20 minuta pusenja?Sarajevo Amela whatsapp 062243455
Brate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35A kome vi bez para odgovarate![]()
Ne odgovara mi ona bezveze a cijena ko da je bomba![]()
Pa sto joj se onda javljas i pitas za nize, budi iskren a ne ovde pises nije nestoBrate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35![]()
A ti si mi lijep ko pickaBrate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35![]()
Sto lazes konju jedan, eto de mi nadji zenu od 50god kao sto tvrdis da tako izgleda vec si pusionaNisam se ni javljo kada sam vidio profil i slike
Pa sto joj se onda javljas i pitas za nize, budi iskren a ne ovde pises nije
Pogledaj profil amra tuzla pa onda pisiSto lazes konju jedan, eto de mi nadji zenu od 50god kao sto tvrdis da tako izgleda vec si pusiona
Polizes ti Amri picku al nemas ni za toPogledaj profil amra tuzla pa onda pisi
Tebi ako odgovara to postujem… ja nebihSto lazes konju jedan, eto de mi nadji zenu od 50god kao sto tvrdis da tako izgleda vec si pusiona
Ma ti ni kurca nemas ajd pali praznoglaviJa imam 38 ona je bar deset starija od mene
35 ima vec 10 godinaBrate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35![]()
Jbg pao si ti picku za dlake ha ha debilcino dzabe ti pisanje svako ima svoju cijenu i nafaku a tebi fali picka medju nogama samo i bio bi savrsen35 ima vec 10 godina
Nekad bila dobra, sad je pala kurcu za usi.
Šta se ti javljaš na svaku majmune jedan, kurčiš se preko foruma i svakom odgovaraš i prigovaraš, šta si joj ti, muž, dečko, ili šta već, evo ja joj se nikad nisam javio, ni ti bi, cura je grob grobova objektivno ti sad kažem ovo, na stranu ona samo, 99% naših koji udju u posao ne liče ni na šta i nemaju 5 zuba u glavi, a postave ti cijenu istu možda čak i višu nego strane cure koje dodju ovdje da rade, a izgledaju brutalno u odnosu na naše, ne budi indijanac kume, haj sad odgovori i na ovaj moj komentar, zaboli me kurac iskreno i šta ćeš napisat i reći,Jbg pao si ti picku za dlake ha ha debilcino dzabe ti pisanje svako ima svoju cijenu i nafaku a tebi fali picka medju nogama samo i bio bi savrsen
Kurvica22 ti pise mentolu i hajd vozzzŠta se ti javljaš na svaku majmune jedan, kurčiš se preko foruma i svakom odgovaraš i prigovaraš, šta si joj ti, muž, dečko, ili šta već, evo ja joj se nikad nisam javio, ni ti bi, cura je grob grobova objektivno ti sad kažem ovo, na stranu ona samo, 99% naših koji udju u posao ne liče ni na šta i nemaju 5 zuba u glavi, a postave ti cijenu istu možda čak i višu nego strane cure koje dodju ovdje da rade, a izgledaju brutalno u odnosu na naše, ne budi indijanac kume, haj sad odgovori i na ovaj moj komentar, zaboli me kurac iskreno i šta ćeš napisat i reći,
voZdra
Kurvica22, username sve govori…Kurvica22 ti pise mentolu i hajd vozzz
Tj svima vama ne brinite vi puno za mene, koliko se godina jebem ili imam svako dobro zivi bili i jebavali uvjek svaka vam dalaKurvica22 ti pise mentolu i hajd vozzz
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|