Mario111222
Active member
Ti si se već nagutao nepalske sperme za desetoricu.tko o čemu, naš Mario007 o zalijevanju spermom...dugo nisi, baš sam se čudio kako se suzdržavaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si se već nagutao nepalske sperme za desetoricu.tko o čemu, naš Mario007 o zalijevanju spermom...dugo nisi, baš sam se čudio kako se suzdržavaš.
jasno je meni da je tebi taj koncept nejasan, no postoje izumi kao što su sapun, gel za tuširanje, četkica i pasta za zube i slično...informiraj se malo, vjerujem da imaš pametni telefon, svo znanje svijeta ti je na dlanu.Ti si se već nagutao nepalske sperme za desetoricu.
Ma jašta, svaka se dezinficira i riba specijalno za Anema. Kad bi ribale pičku nakon svakoga ne bi od nje ništa ni ostalo, tek bi onda zajebala stvar i bakterijski balans i počela bi smrditi ko krepana mačka. Budi sretan da to ne rade.jasno je meni da je tebi taj koncept nejasan, no postoje izumi kao što su sapun, gel za tuširanje, četkica i pasta za zube i slično...informiraj se malo, vjerujem da imaš pametni telefon, svo znanje svijeta ti je na dlanu.
Mario, prvo si do daske bezbrazan i grub, a onda ljudima pristojno objasniš neke stvar, koje btw. mi muški ne znamo. Stvarno te ne kužimMa jašta, svaka se dezinficira i riba specijalno za Anema. Kad bi ribale pičku nakon svakoga ne bi od nje ništa ni ostalo, tek bi onda zajebala stvar i bakterijski balans i počela bi smrditi ko krepana mačka. Budi sretan da to ne rade.
Ovo zadnje naše s plavog oglasnika zovu šetači ... bilo je prije toga dosta.Ne rade to bez razloga. Ocito su u Varazdinu imale problema sa murijom I egzibicionistima.
Užas, koji trash, naježim se od užasa ... pa s ovom muzikom su mučili ljude u Guantanamu. Jedna prikladna. Tip je zakon ako nije AI .
vidiš, nisam do sada uopće čuo za to.Ovo zadnje naše s plavog oglasnika zovu šetači ... bilo je prije toga dosta.
Ma jašta, svaka se dezinficira i riba specijalno za Anema. Kad bi ribale pičku nakon svakoga ne bi od nje ništa ni ostalo, tek bi onda zajebala stvar i bakterijski balans i počela bi smrditi ko krepana mačka. Budi sretan da to ne rade.
Zato ja i držim uglavnom jutarnju i prijepodnevnu smjenu, dok su još friške![]()
nema ništa boljega od jutarnjeg sexa...takav dan ništa ne može pokvaritiI ja uvijek lovim prvu smjenu. Em su odmorne, em nisu pošpricane
![]()
Koliko rano?nema ništa boljega od jutarnjeg sexa...takav dan ništa ne može pokvariti
kod nekih sam znao biti u 7 ujutro, prije posla. To se dogovara naravno dan ranije i na to će pristati samo ona koja te već pozna dovoljno dobro...a kada odem sa Anittom na izlet pa noćimo negdje, onda jebem od 5 ujutro...najviše energije tada imam i najtvrđu erekciju.Koliko rano?
Čim nahraniš stoku i krave pomuzeš.Koliko rano?
Nebi da ti dizem tenzije ali posto spominjes krv iskreno se nadam da je od menstruacije jer ako nije velike su sanse da ima neku bolescinu.Vidim da si prstenjacio I lizo tako da iskreno mozda bi trebalo da se testiras.
Bio sam kod ove ljepotice, došla prije dva dana u Zagreb, kaže da nije bila prije ovdje. Cura je top topova. Cijena je 250/h, s tim da da se nadoplaćuje 50 eura za oral bez kondoma, fingering, french kissing i slično. Malo je visoka cijena, ali na kraju se isplati. Izgled je ko na slikama, visina odgovara opisu, ponudi te kavom, jako srdačna dobrodošlica. Usne su joj božanstvene za ljubljenje, tijelo lijepo, ima duge i zgodne noge. E sad što se tiče akcije, prvo smo legli na krevet i krenula oral koji je vrhunski, stvarno lijepo ga puši i liže, tu je u rangu sa Maykom, onda sam ja nju malo lizao i prstenjačio i rekla je da stanem da ne bi prerano svršila, pa smo krenuli misionarku gdje je full uska, stvarno meni kurac nije nešto velik, negdje 16 cm, malo je deblji, ali kaze da nije duže vremena imala odnos što se i vidilo, bilo je malo krvi po krevetu, onda smo krenuli kaubojku gdje se lijepo nabija i sudjeluje, pa smo krenuli doggy gdje je i svršila bila baš lijepo, stvarno se da nabijat i fino stenje. Vratili smo se u misionarku gdje je vec bilo onako skoro sat vremena pa je rekla da joj svršim po faci što je i bilo na kraju. Otišao pod tuš, dala mi čiste ručnike i to je bilo to. Još se malo mazili, poljubila me i zagrlila pri odlasku. Evo iskustvo 10/10. Btw ne voli baš da je se dira po kosi, gleda na higijenu ono full, traži sliku prije nego što dođeš, ali pretpostavljam da je to da ne dolazi baš svaki, pogotovo neki filipinac, nepalac. Tu je do kraja tjedna, rekla je da će možda produžiti još jedan tjedan, vjerojatno ovisi o poslu
Eto nadam se da će nekom pomoći i ako se dvoumi otići ili ne.
AI koji je generirao albume Milana Kurčine kaže mogući rak grlića maternice. Dobro izgleda i visoka 175 rasna nije onaj midget kao većina latina, tako da je sigurno vrlo dugo u intenzivnom opticaju. Drugi puta joj uzmi bris. A s druge strane vidim žena o sebi i pri sebi, potkiva konje i bavi se poljoprivredom. Kaže dugo nije imala seks, možda joj samo zafalilo za repromaterijal.Nebi da ti dizem tenzije ali posto spominjes krv iskreno se nadam da je od menstruacije jer ako nije velike su sanse da ima neku bolescinu.Vidim da si prstenjacio I lizo tako da iskreno mozda bi trebalo da se testiras.
Sta je lose u tome. Odneses joj svjezeg mlijeka.Čim nahraniš stoku i krave pomuzeš.
te sira i vrhnja također...ako prikoljem prase, onda pak čvaraka i krvavica, pa da vidiš jebačineSta je lose u tome. Odneses joj svjezeg mlijeka.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|