Pogodak 100%e da, i ima istetoviran "kiss" na levoj guzici![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogodak 100%e da, i ima istetoviran "kiss" na levoj guzici![]()
Šta je uključeno u sex, pošto cena varira?50e je bilo masaza/rucno ili oral, ista je cena, 70-80e za sex
Ako pricas o starijoj Jeleni ona je 1992 a Tamara je 1995, ali verujem da izgledaju dobro kao i pre 6, 7 godinae sad da ljudi ne pomisle da su neke matorke babetine jer rade od 2015g. hahahaha
Ena je 1990god, Tanja 1995g, a Jelena 1999g
tamara je pre bila malo bucka, ali se sredila u teretani i bomba je sad, ali starija Jelena je i dalje aeroplanAko pricas o starijoj Jeleni ona je 1992 a Tamara je 1995, ali verujem da izgledaju dobro kao i pre 6, 7 godina
Ima li neki link da se vide fotke?tamara je pre bila malo bucka, ali se sredila u teretani i bomba je sad, ali starija Jelena je i dalje aeroplan![]()
Ima li neki link da se vide fotke e nemojte javno to private
Znaci vredi oticiBraco bio sam danas kod Irine na masazi. Ljudi moji ja lepsu i vecu sisu u zivotu video nisam ona 50-ak godina bas dobrodrzeca. Masaza top vise terapeutska nego senzualna ali je top bas se potrudi, ne otaljava. Ona prijatna i komunikativna ako si i ti okej prema njoj. Masaza traje 45-60 minuta. Docekala me je u crvenom brusu i u tome me masirala sve vreme i kad je doslo vreme za zavrsnicu skinula je brus i ja sam odlepio.Daje sve da je pipas po sisama i na kraju ti izdrka sisama.
a pipanje po guzi i medjunožju?Znaci vredi otici![]()
Koji je njen oglas?Bio juce kod ruskinje one u Bircaninovoj. Ja gledao par momaka pisalo kao dobra riba ja reko aj da odem. Ono je blagi uzas sta vi mozete da jebete sve kunem vam se...dao joj 2000 da mi ga izdrka samo i to je odradila dobro..ali za oral i sex ma kakvi..inace ako zna neko jos neku dobru al da je dobra za oral samo nek prosledi..hvala i pozz
Ma nemam pojma ima nazad jedno 10 15 stranica da vrtis pa nadjiKoji je njen oglas?
Jel ima nekih noviteta sta je aktuelno od masaza
ne znam jel ste pisali vec o njima, ajde da dodam i ove:
Ena, Tanja i Jelena, Tetovska ulica iznad Dusanovacke poste (pre su bile u V. Stepe). Poceo sam prvo sa masazom kod njih, posle smo presli i na sex. Bio sam bukvalno milion puta, dobijao razne popuste, nekad i sa dve zajedno (Ena i Tanja su sestre rodjene, pa u u duetu), imao masazu i rucni rad sa sve 3, pa kad te 6 ruku dohvate, najebao si hahahahaha. Bila im je i neka klinkica Nina, ta je radila samo masazu i oral/rucnu ali se zaposlila negde pa prestala, ali je radila oral predobro.
Tanja zgodna i lepa, jelena isto tako, Ena, ima neku cudnu facu sa malo kukastim izduzenim nosom, ali telo ima da ti se zavrti u glavi, a priznala mi je da je malo i nimfomanka, kad joj se prijebe, mora da padne sex.
cesto menjaju brojeve, ali jedan od ova dva treba da im je u funkciji
0612062656 i 0612002762
Ja dugo idem kod ovih devojaka i prezadovoljan sam! Lepe , zgodne , uvek nasmejane, ciste i uredne . Na oglasima nisu oko dve godine rade samo sa stalnim klijentima posto su otvorile neki salon pa razredjuju. Rekle su mi kad razrede salon prestace da rade, tako da navalite dok nije kasno.ne znam jel ste pisali vec o njima, ajde da dodam i ove:
Ena, Tanja i Jelena, Tetovska ulica iznad Dusanovacke poste (pre su bile u V. Stepe). Poceo sam prvo sa masazom kod njih, posle smo presli i na sex. Bio sam bukvalno milion puta, dobijao razne popuste, nekad i sa dve zajedno (Ena i Tanja su sestre rodjene, pa u u duetu), imao masazu i rucni rad sa sve 3, pa kad te 6 ruku dohvate, najebao si hahahahaha. Bila im je i neka klinkica Nina, ta je radila samo masazu i oral/rucnu ali se zaposlila negde pa prestala, ali je radila oral predobro.
Tanja zgodna i lepa, jelena isto tako, Ena, ima neku cudnu facu sa malo kukastim izduzenim nosom, ali telo ima da ti se zavrti u glavi, a priznala mi je da je malo i nimfomanka, kad joj se prijebe, mora da padne sex.
cesto menjaju brojeve, ali jedan od ova dva treba da im je u funkciji
0612062656 i 0612002762
Aj sibni broj, vidim da kazu da nije aktivan oglasMa nemam pojma ima nazad jedno 10 15 stranica da vrtis pa nadji
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|