Na prvi pogled anđeo… a na guzi pečat tame — Sauron lično ostavio autogramOvdje ima ista fotka,navodne Nikoline![]()
Tina i Laura | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Dve nove drugarice Cene su prikazene za obe devojke. 😘😘😘😘seksi-adresar.co
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prvi pogled anđeo… a na guzi pečat tame — Sauron lično ostavio autogramOvdje ima ista fotka,navodne Nikoline![]()
Tina i Laura | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Dve nove drugarice Cene su prikazene za obe devojke. 😘😘😘😘seksi-adresar.co
![]()
Nikada duzu recenziju nisam procitao .bio danas kod Tee. mala je slatkica![]()
hahahaha, pa mislim da je otprilike sve receno u tih par reciNikada duzu recenziju nisam procitao .
8k za drk, što je mnogo, mnogo je...ali ajde, ukratko
stan je lux, cisto sve, novo, mirise.
mala je prelepa klinkica napucenih botox usni, ali joj lepo stoji, i prezgodna je.
rekla mi je da joj idioti koji traze da joj diraju picu nerviraju i da ne zeli to da radi. daje da joj diras guzu i telo ovako.
sisice joj nisu pokrivene brusom, ali nisam se posebno fokusirao na njih.
ja sam joj odmah rekao kad sam je zvao, da me masaza u sustini ne interesuje, vec duzi "rucni rad"
8000din, sto je na kraju i bilo tako kako sam zeleo, ali posto sam joj rekao da cemo i dalje saradjivati, rekla je da ce onda biti niza cena
nije to obican drk bio, bilo je tu jos sto sta usput......8k za drk, što je mnogo, mnogo je...![]()
Bato ona za tu kintu vodi ljubav,ja ne znam sta si se pogubio ti s njomali ajde, ukratko
stan je lux, cisto sve, novo, mirise.
mala je prelepa klinkica napucenih botox usni, ali joj lepo stoji, i prezgodna je.
rekla mi je da joj idioti koji traze da joj diraju picu nerviraju i da ne zeli to da radi. daje da joj diras guzu i telo ovako.
sisice joj nisu pokrivene brusom, ali nisam se posebno fokusirao na njih.
ja sam joj odmah rekao kad sam je zvao, da me masaza u sustini ne interesuje, vec duzi "rucni rad"
8000din, sto je na kraju i bilo tako kako sam zeleo, ali posto sam joj rekao da cemo i dalje saradjivati, rekla je da ce onda biti niza cena
Kako da ne,bajke su na drugom spratu ...Bato ona za tu kintu vodi ljubav,ja ne znam sta si se pogubio ti s njom![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|