Marija P - iskustvo

Koliko ti puta dodes kod nje kada bude ja sam mislio otici kad dode sada je objavila oglas za banjaluku neznam jeli tamo, pisu ljudi da je bas luda jesi primjetio da nesto uzima dok si bio kod nje

Jesi ikad isao kod nje ili prvi put dogovorao jer ja planiram otici kad dode vidim dosta negativnoh recenzija pa mi nije jasno sta je problem ?
Ne znam što ti nije jasno ako si pročitao ovaj thread. Radi se o curi koja je teški psihički bolesnik. Zanemari sve ove recenzije ekipe koja piše da ju jebe satima i bez kondoma i slično jer to naravno ništa nije istina. To su većinom ljudi sa bujnom maštom. Žena se bavi poslom koji zbog svog psihičkog stanja nije sposobna radit. Već u samom pozivu se može skužit kako će to izgledat ali evo i ja sam bio jedan od onih kojem vrag nije dao mira pa sam to htio iskusiti na svojoj koži. Da ti slikovito dočaram kako to izgleda u praksi, znači dođeš platiš dogovoreni iznos i ona ti kaže nećeš ti mene jebat, ajde šta hoćeš?! Počne ti ga pušit i nakon dvije sekunde će ti proklet 10 koljena familije i opet krenut srat da nećeš ti nju jebat za te pare. Osobno vjerujem da bi ti bila u stanju prerezat grkljan da joj opališ šamar kako neki ovdje savjetuju. Nisam to probao pa ne mogu garantirati. U konačnici će ti za 3 minute reći da ti je vrijeme isteklo jer ona ne radi na vrijeme. Računaj da ti je u tih 3 minute barem 2 minute monologa psovki kakvih stvarno rijetko gdje možeš čuti. Ako se ti imaš živaca s njom natezat i ako te tako nešto pali, samo naprijed.

E svasta i meni je cudno nakon svega sto sam procito, ovo sto si ti napiso je tvoje iskustvo i vidim da je dosta negativnih komentara i pise da je treba zaobilaziti u sirokom luku.Mozda je prije par godina biča ok sad je sasvim izgleda druga prica. Tada kada si bio jesi joj dao novac odma ili ? I jesi svrsio ? Nekontam ?
Ja sam iz Sarajeva vidim da je sad u banjaluci pa cekam da dode ovde pa vu otici sex naplacuje 100 eura.Interesuje me jeli uzima narkotike ili alkohol jer po slikama bi reko da je cista. I kad si ti bio kod nje taj put kad ti se desilo ovo ?
Prije koliko vremena
A hvala svakako na odgovoru !

I znas sta mi nije jasno vidim da je aktivna na sve strane sa oglasima nema u kojem gradu nije e sad jeli to sto joj posao lose ide pa je primorana mijenjati gradove jer joj posao slabije ide ili je nesto drugo ako su takva iskustva čisto sumnjam da ima stalne klijente koji se vracaju. Ja mislim da je prije bila dobra da je sada u kriticnom stanju ali cu svakako otici i traziti sex pa cemo vidjeti, probacu sa nekim normalnim pristupom pa cemo vidjeti a to samaranje to nebi ni pokuso jer nisam od takvih iskreno likova !

Ne znam što ti nije jasno ako si pročitao ovaj thread. Radi se o curi koja je teški psihički bolesnik. Zanemari sve ove recenzije ekipe koja piše da ju jebe satima i bez kondoma i slično jer to naravno ništa nije istina. To su većinom ljudi sa bujnom maštom. Žena se bavi poslom koji zbog svog psihičkog stanja nije sposobna radit. Već u samom pozivu se može skužit kako će to izgledat ali evo i ja sam bio jedan od onih kojem vrag nije dao mira pa sam to htio iskusiti na svojoj koži. Da ti slikovito dočaram kako to izgleda u praksi, znači dođeš platiš dogovoreni iznos i ona ti kaže nećeš ti mene jebat, ajde šta hoćeš?! Počne ti ga pušit i nakon dvije sekunde će ti proklet 10 koljena familije i opet krenut srat da nećeš ti nju jebat za te pare. Osobno vjerujem da bi ti bila u stanju prerezat grkljan da joj opališ šamar kako neki ovdje savjetuju. Nisam to probao pa ne mogu garantirati. U konačnici će ti za 3 minute reći da ti je vrijeme isteklo jer ona ne radi na vrijeme. Računaj da ti je u tih 3 minute barem 2 minute monologa psovki kakvih stvarno rijetko gdje možeš čuti. Ako se ti imaš živaca s njom natezat i ako te tako nešto pali, samo naprijed.
Ziva istina od riječi do riječi. I još prije toga te voza pol sata pa sad me tu pokupi pa ne nisam tu nego na drugom dijelu. Imao sam sreću da nisam dao novce odmah nego dok je pocela sa ispadima i litanijama izbacio sam ju van iz auta

E svasta i meni je cudno nakon svega sto sam procito, ovo sto si ti napiso je tvoje iskustvo i vidim da je dosta negativnih komentara i pise da je treba zaobilaziti u sirokom luku.Mozda je prije par godina biča ok sad je sasvim izgleda druga prica. Tada kada si bio jesi joj dao novac odma ili ? I jesi svrsio ? Nekontam ?
Ja sam iz Sarajeva vidim da je sad u banjaluci pa cekam da dode ovde pa vu otici sex naplacuje 100 eura.Interesuje me jeli uzima narkotike ili alkohol jer po slikama bi reko da je cista. I kad si ti bio kod nje taj put kad ti se desilo ovo ?
Prije koliko vremena
Ja sam bio pred 5 6 godina
Prije koliko vremena
Ja sam bio pred 5 6 godina i onda je bila tak a sad vjerujem da je jos luđa

Ja sam bio pred 5 6 godina

Ja sam bio pred 5 6 godina i onda je bila tak a sad vjerujem da je jos luđa
Ponesi lubrikant I metni joj ga u guzicu. Bio sam njom 5-6 puta. Jednom sam ju pokupio autom I krenuli mi njenim putem, da bi mi dosli tamo I na kraju morali dalje jer se skupila neka grupica neocekivano. Na kraju sam ju odfurao do Gracana I parkirao tamo blizu zicare. Onaj koji je bio zna da nema zive duse iza 8-9, a bilo je vec 10. Pocela je klasicna spika, jebe ovo pa ono…Dojadi meni pusenje vec nakon par minuta pa ju okrenuo na guz. Tucam ju jedno vrijeme I onda mi dojadi pa izvadim lubrikant I namazem joj guzu pa udri…nije se nesto pretjerano bunila 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh