Pa kad trocjevka dolazi. Misliš da će se karat random s nekim ??Ooooo idući petak i subota bit će jebanja u Wellness 3B, ima registriranih preko 30 parova i oko 10 solo cura
Nek ovi dođu koji ne vjeruju da nam brišu jaja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad trocjevka dolazi. Misliš da će se karat random s nekim ??Ooooo idući petak i subota bit će jebanja u Wellness 3B, ima registriranih preko 30 parova i oko 10 solo cura
Nek ovi dođu koji ne vjeruju da nam brišu jaja![]()
Ne znam ti je pravilno, lažljivi prevarantu.Neznam, al dolazi i dosta drugih solo cura, i parova, tako da sigurno će bit sexa
A tko je tebe šta pitao, uzmi tablete vidiš da ti trebaju, i stani pred ogledalo pa se 20 minuta pljuskaj, možda ti dođe nešto iz guzice u glavuNe znam ti je pravilno, lažljivi prevarantu.
Jebi ga, kada lik koji ne zna odvojiti negaciju od pridjeva dijeli savjete o uzimanju tableta sugerirajući da mi ništa nije jasno odma poželim svratiti u ljekarnu. Ahahahahahaha, mislim ono, koji ti je kurac? Ja te żelim educirati, a ti tako. Prava agresivna budaletina koja nije svijesna vlastitog jada.A tko je tebe šta pitao, uzmi tablete vidiš da ti trebaju, i stani pred ogledalo pa se 20 minuta pljuskaj, možda ti dođe nešto iz guzice u glavu![]()
Ne priskaci terapiju.Jebi ga, kada lik koji ne zna odvojiti negaciju od pridjeva dijeli savjete o uzimanju tableta sugerirajući da mi ništa nije jasno odma poželim svratiti u ljekarnu. Ahahahahahaha, mislim ono, koji ti je kurac? Ja te żelim educirati, a ti tako. Prava agresivna budaletina koja nije svijesna vlastitog jada.
Mir, erektilno disfunkcionalni idiotiću, mir. Drži se one; Šutnja je zlato.Ne priskaci terapiju.
Dobro, ovo je već za Vrapče.hahahahahaaMir, erektilno disfunkcionalni idiotiću, mir. Drži se one; Šutnja je zlato.
Ahahahahahaha, mlohavi, pa kreni. Możda ti mogu pomoći.Dobro, ovo je već za Vrapče.hahahahahaa
Nebi njega ni tamo primili, rekli bi ovaj je preludDobro, ovo je već za Vrapče.hahahahahaa
Ha? Jebač iz wellnessa 3b koji piše "neznam". I veliš ja za terapiju? Ahahahahaha, prestrašno. Al volim kada se udruže jebaĉi iz 3b, zajedno dosegnu IQ do 75, ovisi o danu.Nebi njega ni tamo primili, rekli bi ovaj je prelud![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|