ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DJevojka iz zg centar, uooznao je na badoo, otovreno sam ponudio kes i dosao do toga da se vidimo, slala je slike i snimke besplatno prije svega. Nudim kontakt trazim nesto za uzvrat , zainteresovani dm.. samo ozbiljni
Ako je već tako onda razmišljaj na način kako privući a ne odbiti...ako već imaš kontakt od dotične...zamisli da daš kontakt par ljudi ovdje koji bi probali sutra preksutra....pa bi ti naknadno napravio dobru ili lošu recenziju....što imaš za izgubiti ako si toliko siguran.... ili napravi telegram grupu pa da de ljudi priključe pa pokaži tamo što imasš od nje ...tako ćeš bit na dobitku...a ne ovako...a ti sad možeš reći da nisam u pravu ali to je tako...ekonomija je svugdje....il jebeš il si jeben....pozzz....

Bio danas... Brutalno iskustvo 10/10

Ljepša nego na slikama, mirišljava, predivna, stan čist, gfe kakav nisam znao da postoji, engleski vrhunski, pametna, zabavna, vesela, najbolje iskustvo dosad, uz bok sa jednom Brazilkom od prošle godine, stvarno su čudo od žena.

Bio pola sata. Dočekala me nasmijana, krenuli pričat, skinuo se i legao pored nje. Još priče s tim da me mazi lagano i uskoro kreće vrhunsko pušenje, malo prstenjačenja, pa 69, onda okret u doggy i štancanje dok nisam svršio u njoj.

Za ponoviti. 11/10

I komunikacija je direktno s njom.

Topla preporuka.

Tu je do srijede koliko sam shvatio.

Bio danas... Brutalno iskustvo 10/10

Ljepša nego na slikama, mirišljava, predivna, stan čist, gfe kakav nisam znao da postoji, engleski vrhunski, pametna, zabavna, vesela, najbolje iskustvo dosad, uz bok sa jednom Brazilkom od prošle godine, stvarno su čudo od žena.

Bio pola sata. Dočekala me nasmijana, krenuli pričat, skinuo se i legao pored nje. Još priče s tim da me mazi lagano i uskoro kreće vrhunsko pušenje, malo prstenjačenja, pa 69, onda okret u doggy i štancanje dok nisam svršio u njoj.

Za ponoviti. 11/10

I komunikacija je direktno s njom.

Topla preporuka.

Tu je do srijede koliko sam shvatio.
Kaj vidite u tim plastičnjačama ?

Predivna je, također prekrasne osobnosti, nema požurivanja niti napetosti. Pička joj je bila kao kolač fina. Ma čudo.

A čistoća besprijekorna.

Opuštena, čill teški, zna točno što radi, evo još sam pod dojmom, a i svršio sam brutalno u njoj.

Morao sam napisati recenziju i preporučiti je.

Ako ti je preplastična jbg, to je sad valjda nekakva stvar ukusa, određene fantazije, itd, ali što se usluge kao takve tiče je vrhunski profesionalac.

Živjele Brazilke i njihove velike guzice!

I nasmijana lica... Hvala im!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh