BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Za latine, posebice najpopularnije seks nije samo posao, nego i strast. Ali jebiga neki to ne kuze. Mene je Katty osinula pogledom jer je tijekom druzenja mislila da sam je prestao jebati, medjutim ja se zaustavio samo da promijenim pozu i cim je to skuzila nije vise imala takav pogled.
Mrtvi, umjesto da nam prepričavaš ovdje bolje uzmi još 250 eura i rokni je još jednom ili dvaput, vjeruj mi da će to puno više cijeniti ...

Za latine, posebice najpopularnije seks nije samo posao, nego i strast. Ali jebiga neki to ne kuze. Mene je Katty osinula pogledom jer je tijekom druzenja mislila da sam je prestao jebati, medjutim ja se zaustavio samo da promijenim pozu i cim je to skuzila nije vise imala takav pogled.
Frende nije mi drago sto ti moram to rec ali tebe je nesto drugo osinulo i to jebacki

brate no hate al ako po tebi ova ima dobra guzica ja nez sta rec hahah , ja i na slikama ovo sto vidim guza joj je 2/10 a ti kazes da je jos gora u rl , al eto svako ima svoji vidik xD
Pa šta pričaš ako neznaš šta reć, no hate, jel :D i sam si reko, o ukusima se ne raspravlja, jel... Al ako je meni ovo dobro, a uživo je gora znači da je bolja pa ti ju preporučam, i jeftina je... Di ćeš bolje

da, i sada će netko (Mario) reći kako to nije istina, kako se ona tako ponaša samo da bi si ti to umislio i došao ponovo i ponovo kod nje potrošiti svoje novce...međutim, zašto kada i ovako ne uspije odraditi sve te silne mušterije koje pišu i ne stigne ih ugurati u svoj raspored....teško je to znati, ja sam takvo iskustvo imao sa onom debelom crnom Anittom, negdje u 50-oj minuti druženja ja se dižem sa kreveta i kažem joj kako se idem sada otuširati pa lagano doma, a ona će meni - marš nazad u krevet, nisam još gotova sa tobom..i šta da si čovjek misli nakon toga?

Sinoć posjetia ovu ljepoticu, pa evo da napišem recenziju. Ne znam zašto, ali za nju se gotovo ništa nije pisalo, a cura je fenomenalna. Nije ka ostale latine koje su u velikoj većini copy-paste, ova je 100% prirodna s tek 2 manje diskretne tetovaže.
Dogovor direktno sa njom, brzo i jednostavno. Jučer je imala neaktivne profile, uzela je slobodan dan, pa ispada da sam joj ja bia jedini. Lokacija meni već poznat stan poviše Pravnog faksa, tu sam prije 3 miseca bia sa njenom prijateljicom Bellom.
Doček u seksi rublju, lipa i nasmijana, baš kakva je i na slikama. Ponudila me pićem i odvela u sobu. Za prvi puta sa njom sam uzea pola sata, šteta 150€. Izminili 4 poze, aktivno surađuje i uživa u tome šta radi, GFE na max, nijednom nije pogledala na sat. Od mene ima preporuku i planiram ju uskoro opet posjetiti.
Sa njom je u stanu još jedna djevojka, ali ne znam koja.

Sinoć posjetia ovu ljepoticu, pa evo da napišem recenziju. Ne znam zašto, ali za nju se gotovo ništa nije pisalo, a cura je fenomenalna. Nije ka ostale latine koje su u velikoj većini copy-paste, ova je 100% prirodna s tek 2 manje diskretne tetovaže.
Dogovor direktno sa njom, brzo i jednostavno. Jučer je imala neaktivne profile, uzela je slobodan dan, pa ispada da sam joj ja bia jedini. Lokacija meni već poznat stan poviše Pravnog faksa, tu sam prije 3 miseca bia sa njenom prijateljicom Bellom.
Doček u seksi rublju, lipa i nasmijana, baš kakva je i na slikama. Ponudila me pićem i odvela u sobu. Za prvi puta sa njom sam uzea pola sata, šteta 150€. Izminili 4 poze, aktivno surađuje i uživa u tome šta radi, GFE na max, nijednom nije pogledala na sat. Od mene ima preporuku i planiram ju uskoro opet posjetiti.
Ma pisalo se i o njoj na ovom forumu, nije mi nepoznata jedino se manje spominjala od nekih drugih. Isto iskustva pozitivna. Nije je bilo jedno vrijeme sad se vratila I to sa novom tarifom jer prije je bila 130 eu pola sata. Ako opet dodje do Zagreba mogao bih je posjetiti.

Ima turističku vizu, tako da je 3 miseca u Hrvatskoj, pa ode 3 miseca u Srbiju. Spominjala mi je da će u 4.misec doma u Brazil. Kontan ju opet posjetit pa mogu vidit sa njon koji su joj planovi.

I malo me podsjetila na Bellu, na prvu sam ruku mislio da je ona, ali vidim da ipak nije...ukoliko dođe do Zagreba, svakako ću probati. Hvala kolega.

Vidio sam da je i ti hvališ, čak je u odnosu na prošli tjedan snizila visinu sa 182 na 176 cm, ali me malo "zeza" steznik koji je napet oko stomaka...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh