SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Iako pise u profilu da ima 28g, stavio bih ruku u vatru da ima barem 33. Neovisno o tome djevojka izgleda dobro, samo ne mogu shvatiti cemu te brojne tetovaze. I nije ona jedina, gotovo je nemoguce pronaci prirodno lijepu djevojku a da nije isarana. Nasao sam jednu pod nickom Lara, prava prirodna ljepotica idealna za prvi put. Poslao sam joj poruku ali ne odgovara.

Livaju stavi na klupu - debil?
Koja pička materna
Hajduku je Livaja kao našoj repki Modrić
Ovdje se vec ne bih slozio, koliko god mi voljeli Livaju usporedba njega i Modrica koji radi za cijelu momcad stvarno nema smisla. Bijeli su ove sezone vec vise puta dokazali da se moze i bez Livaje. Ali cinjenica je da sa spremnim Livajom bi imali barem 6 bodova vise.

• Like
reagiranja: LMF
Slazem se u potpunosti.
Malo gledam sto sve ima u gradu i ne vidim curu koja bi mi mogla izbrisati lose uspomene s danasnje utakmice.
Ako ima neka s kojom se može tugovati zajedno bilo dobro da pruža i tu vrstu usluge. Ono dođeš, ispričaš se, ona te utješi, izmasira i pošalje te kući. Jer objektivno s obzirom na prikazano više od toga nismo ni zaslužili :ROFLMAO:

Ovdje se vec ne bih slozio, koliko god mi voljeli Livaju usporedba njega i Modrica koji radi za cijelu momcad stvarno nema smisla. Bijeli su ove sezone vec vise puta dokazali da se moze i bez Livaje. Ali cinjenica je da sa spremnim Livajom bi imali barem 6 bodova vise.
ma nebih se složio 100%
Gledaj zadnja 3 kola kad je Livaja igrao
Velika razilika
Ali sve je jake ostavio na klupi
ne razumijem

Ne kužiš ti šta je ovaj tija rec nisu slični igrački ne ali Hajduku je Livaja kao šta je reprezentaciji Modric i tu je upravu. Analogija mu je dobra ali vratit se triba na kurve a ne na nogometne gluposti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh