Ja platio 200 eura Melanie Francetic kao za call, kasnije to ukljucuje u cijenu za dalje. Izlevatila mejel pokušao netko ponudit put u Dubai kao kompenzaciju ovim našim curkama....kakav je odaziv![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja platio 200 eura Melanie Francetic kao za call, kasnije to ukljucuje u cijenu za dalje. Izlevatila mejel pokušao netko ponudit put u Dubai kao kompenzaciju ovim našim curkama....kakav je odaziv![]()
Ma ja bio dogovarao i za manje samo mi tad uletila neka studentica pa odustao od ove. Ali da rekla je da inace vise nude ljudi tako da probajte smanjivat nemojte samo nabijati cijene.Ok cura, dobro izgleda, sise umjetne ali izgledaju odlicno, sex i pusemje ok nista posebno 500€
Da istina, najbolja cura na seekingu je bila. Ne znam da li je nasla nekoga, ali nedostaje svakako na seekingu.Navodno nasla nekog tipa stranca i otisla zivit s njim. Strasna zena je to bila.. prekrasna iskustva, srecom neka imam i snimljena
Jel to bila plavuša?Navodno nasla nekog tipa stranca i otisla zivit s njim. Strasna zena je to bila.. prekrasna iskustva, srecom neka imam i snimljena
Generalno nije, vise neka brineta/crvenokosa(daltonist sam) ali znala se ofarbat i u plavo. Imala je tetovazu po kicmi na ledima i jos par manjih. Ali imala je prejebeno tijelo i najbolji oral ikad je radila sto se tice tih nasih sa seekinga(a i generalno mozda sto sam ja dozivio). Isla je kasnije jos povecavat sise, pa je po mom misljenju malo se sjebala jer je pretjerala pa su joj se vidjeli oziljci. Bila je skupa(500 eura, iako sam ja uspio i na 300 spustit kao za sat vremena, ali nikad nije krace od 3 sata ostalaJel to bila plavuša?
onda je bila 500€, danas kad bi vidila kakve šuše dobijaju 500€ digla bi cijenu na najmanje 1000€ i najbitnije od svega je ovo što si rekao nikad manje od 3 sata nije ostajala... danas ako išta i uspiješ dogovoriti za manje od 500€ pokupi ti se doma za manje od sat vremenaGeneralno nije, vise neka brineta/crvenokosa(daltonist sam) ali znala se ofarbat i u plavo. Imala je tetovazu po kicmi na ledima i jos par manjih. Ali imala je prejebeno tijelo i najbolji oral ikad je radila sto se tice tih nasih sa seekinga(a i generalno mozda sto sam ja dozivio). Isla je kasnije jos povecavat sise, pa je po mom misljenju malo se sjebala jer je pretjerala pa su joj se vidjeli oziljci. Bila je skupa(500 eura, iako sam ja uspio i na 300 spustit kao za sat vremena, ali nikad nije krace od 3 sata ostala). Uglavnom, nema je vec duze vremena i to je jedina od nasih za koju nisam pozalio novce na tom seekingu.
Imaš li neku njezinu fotku ,pošalji mi u inboxGeneralno nije, vise neka brineta/crvenokosa(daltonist sam) ali znala se ofarbat i u plavo. Imala je tetovazu po kicmi na ledima i jos par manjih. Ali imala je prejebeno tijelo i najbolji oral ikad je radila sto se tice tih nasih sa seekinga(a i generalno mozda sto sam ja dozivio). Isla je kasnije jos povecavat sise, pa je po mom misljenju malo se sjebala jer je pretjerala pa su joj se vidjeli oziljci. Bila je skupa(500 eura, iako sam ja uspio i na 300 spustit kao za sat vremena, ali nikad nije krace od 3 sata ostala). Uglavnom, nema je vec duze vremena i to je jedina od nasih za koju nisam pozalio novce na tom seekingu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|