Juče definitivno nije bio moj dan za ove stvari.
Prvo sam zakazao kod Tee još u subotu da se nađemo u ponedeljak u 19h uveče. Sve se dogovorili, kad ona u nedelju ugasi telefon, mora da je dobila iznenada i neće raditi bar nedelju dana. Onda sam zvao ovu par sati ranije da zakažem susret u isto vreme
https://seksi-adresar.co/oglas/mina/ pozvao je još jednom pre 18h, dala mi i adresu, sve ok, ostaje da se vidimo u dogovoreno vreme. Dolazim ja ispred ulaza negde u 18:50, oko 18:55 pokušavam da je zovem da mi otključa vrata. Čim sam izabrao broj automatski javlja "poziv završen", kao da me je blokirala, nije ni zauzeta ni nedostupna.
Šta ću, vidim da je ispala, pokušavam onda da okrenem nekoliko drugih, sve žive nedostupne. Razmišljao sam da odem kod Une sa Crvenog Krsta, nju je uvek najlakše dobiti, ali malo sam je se zasitio, i nije neka ribetina za te pare niti radi mnogo stvari. Pošto je to bilo kod Arene, rešio sam da okrenem najbližu ribu koju znam, posle skoro 2 godine sam zakazao kod ove
Ako zelis opustanje, pozovi me Ceka te atraktivna brineta, silikoni 4, guza veća-naglasena Diskretan smestaj, kod mene 30 min masaza 50e 60 min masaza 100e Anal NE SMS STOP
seksi-adresar.co
Znam već da je debil, pamtim ne baš tako pozitivna iskustva od ranije, a i na forumu je do sada baš niko nije pohvalio. Ipak mi je u tom trenutku bilo važno da ne dolazim za džabe u Beograd pravo sa posla, trošim pare na put i lomatam se po onom haosu. Dobio sam je iz cuga, zakazao termin za 20-20:30h, pošto nisam bio davno pitao sam je koliko košta seks u tom terminu. Ona mi je samo odgovorila da masaša i završnica pola sata košta 80e, a "sve ostalo se dogovaramo uživo kada dođem". Tu sam već posumnjao, ali organizam mi je tražio bilo šta žensko.
Stižem ja na vreme, isti stan u Gandijevoj kao i pre 2 godine, pozovem. Pušta me ona unutra i kaže mi da se raskomotim u sobi, pa ćemo se posle dogovarati. Tek tada čujem da trenutno ne radi seks jer ima ciklus, može samo masaža, oral i ručna završnica sve za 80e

Nisam imao snage da se raspravljam, i pristao sam. Legnem ja na sto za masažu, ona se skine u donji veš sa tangicama i počne da ga masira i guta. Pitao sam je da li mogu da je milujem po guzi dok radi, kaže može. Dobro mi i to nije odbila ili tražila doplatu

Usput sam je pitao da li u redovnim okolnostima radi obostrani oral. Kaže da ne radi. Ja se odlično sećam da sam na proleće 2024. bio dva puta kod nje, prvi put mi je dala da joj ližem i guzu i da smo radili pozu 69 bez doplatu, a drugi put je htela samo 69 uz doplatu. Pitao sam je što to više ne radi, a ona će "to je bilo tada, sada su nova pravila"

Pitao sam je da li bi pristala na obostrani za 200 evra umesto 100, opet kaže ne.
Na kraju nisam ni uspeo da svršim, mislim da je pola sata skratila na ispod 20 minuta. Bačenih 80 evra realno, od lošeg iskustva me jedino više nervira kada dođem u Beograd, pređem 40 kilometara i ne uradim ništa. A inače je jedna od najzgodnijih devojka sa SA, i prosto je neverovatno koliko ne ume ili nema volje da radi svoj posao. Toliki kontrast između spoljašnjeg izgleda i nikakve usluge još nisam video. Ako pati od androfobije, onda treba da se bavi nečim drugim u životu. Hot Tea sa Fontane je nešto jevtinija od nje, a kvalitetnija ženska jedno stotinu puta, šteta što me je ispalila za termin. Ova prevarantkinja je iz Novog Sada, dva ćoška dalje je radila i ona novosađanka Nataša/Nezaboravno Iskustvo, nema obline kao ova fuksa, ali sa njom možeš bukvalno sve, od ljubljenja i maženja do lizanja i anala uz doplatu. Pokušao sam da zakažem i kod nje, ali stalno nije dostupna već par meseci i nestao joj je oglas sa sajta.