Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sabina massagePozz.. odlucio sam napokon otici ne želikoj curi... imam 25... zelim probati.. moze neke preporuke za pocetnika sa pristojnim cijenama i dobrim iskustvomHvala
KontakttSabina massage
Nasao... dogovorio... hvalaa...Kontaktt
Javi jel si zadovoljanNasao... dogovorio... hvalaa...
Saljite mi jos neke kontakte za pocetnike ako imate
Moze meniNasao... dogovorio... hvalaa...
Saljite mi jos neke kontakte za pocetnike ako imate
nije sabina nego MayiKontaktt
Ne znam... ja sam našao oglas Sofija massage... otišao sam tamo kod mosta mladosti u onu treću zgradu...Koja je onda bila?
Na prvu prevara, a i na drugu.![]()
🇭🇷Ana🔥 (25god) 🔥Domaca cura
Nudim erotske usluge masaža kod mene u Zagrebu. 😘 Za sve informacije javite se na whatsapp😘 Higijena i diskrecija 100%oglasnik.hr
Moze vise info?
Instruktiraj me kako to vidisNa prvu prevara, a i na drugu.
Sve jasno... trazio sam reverseInstruktiraj me kako to vidis![]()
Kakva je Barbie lutkica? Izgleda bas hot iskr...tako bi trebalo da je
Ne znam kako 2x, upravo pitao, sat vremena sa pušenjem 100€, a ako hoćeš svršiti 2x onda je 130€.100€, sat vremena, predobra masaža. Pitala me želim li dva puta da svršim, naravno pristao sam. Prvo mi je pušila i drkala da svršim jednom, to se čak iznenađujuće produljilo (vjerojatno zato jer sam zbog straha da ne svršim prebrzo ujutro jednom svršio). Onda sam se okrenuo i ona mi je počela masirati sve, leđa, noge... to je toliko dugo trajalo ili sam ja dooze offo (ne bunim se)... Onda sam se okrenuo prema njoj, pustila mi je da ju diram, sise... klizala po meni, na kraju je stalno i pušila i drkala, svršio po drugi put... Svr u svemu, ja zadovoljan jako.. Ne znam jel drugima isto da da dvaput svrše ili je to samo meni sad jer sam prvi puta
Mozda sam joj se svidio.. otkud znam...Ne znam kako 2x, upravo pitao, sat vremena sa pušenjem 100€, a ako hoćeš svršiti 2x onda je 130€.
Bila je playful iako mi je sad zao sto nisam dosao pun tj.. svrsio sam taj dan ujutro da malo popusti pritisak u jajima... bilo mi je glupo doci do nje i da ga stavi 2 3 puta u usta i eksplodira...Mozda sam joj se svidio.. otkud znam...
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|