BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pozdrav braćo kurbojebci.
Vrijeme je da vratim dug zajednici. Pokušavam se skinuti sa ovog ali ide, slično kao s dijetom. Ako uspijem barem da ostavim jednu recenziju. Do sada sam išao na provjerene i hvala forumašima. Jučer nešto drugačije. Posjetio Asiu.
Dogovor lagan i brz, s pimpom, jer cura ne zna beknuti engleski. 1/2 ćuke 100 eurića.
Lokacija nedaleko Zapadnog k.
Cura ista kao na slikama, lijepo lice, zgodna, mlada, kaže 23 izgleda i mlađe. Visina cca 160, sitna, pettit, skladno građena, mala fina guza, uzak struk. Sisice jedva 1 ali bradavice velike, ne bi ih se posramila ni velika sisa, kao 2 mala pimpeka (što me razveselilo ali samo kratko jer ih neda baš dirati). Kosa miriše na svježe opranu.
No GFE bilo kojeg oblika. Odmah krece na pusenje s kabanicom( nikad ni ne tražim drugacije) nakon 2 min postavlja se u pas pozu. Uglavnom on nje ni glasa, leži i gleda u stranu. Dodire tolerira ograničeno. Kao što ne radi ništa drugo tako ni ne požuruje niti gleda na mob. Osim toga je simpa i ugodna. Prednost takvog pristupa je da sam uz potpunu kontrolu mogao tempirati kraj na zadnjoj minuti. Na ulasku je cimerica spavala na kauču u boravku na izlasku je bila budna i na mobu.
Uglavnom otišao sam veselo pjevušeći....

Htio sam napisati još nekoliko recenzija, ali se ne sjećam imena/nema više oglasa.

Uzimam pauzu do 2027. jer sam postao malo previše ovisan, doslovno svaki dan nakon posla smatram da sam "zaslužio" da se počastim.

Smatram da sam svoju obavezu prema zajednici izvršio, te sam zahvalan svima vama koji pišete recenzije i olakšavate mi trošenje novaca.

Htio sam napisati još nekoliko recenzija, ali se ne sjećam imena/nema više oglasa.

Uzimam pauzu do 2027. jer sam postao malo previše ovisan, doslovno svaki dan nakon posla smatram da sam "zaslužio" da se počastim.

Smatram da sam svoju obavezu prema zajednici izvršio, te sam zahvalan svima vama koji pišete recenzije i olakšavate mi trošenje novaca.
Thanks for your service soldier 🫡🫡🫡

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh