A da...stari oglas al nisam nikad bio. Bolje da i ne idem?Samo ukucaj u tražilicu vrhunsko opuštanje Mia 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da...stari oglas al nisam nikad bio. Bolje da i ne idem?Samo ukucaj u tražilicu vrhunsko opuštanje Mia 26
Ako želiš probat neku domaću i dosta zgodnu i samo ti je do pražnjenja s nekom takvom onda otiđi.A da...stari oglas al nisam nikad bio. Bolje da i ne idem?
Ja sam bio 4 puta. Meni najbolja cura sa ege.
Stupio sam u kontakt s njom biće tek za mjesec dana u Zg opet i definitivno idem kod nje!Ja sam bio 4 puta. Meni najbolja cura sa ege.
Reci da ju je Borna predložio XDStupio sam u kontakt s njom biće tek za mjesec dana u Zg opet i definitivno idem kod nje
samo si kod nje i bio. svaka čast ak si platio to jebbatJa sam bio 4 puta. Meni najbolja cura sa ege.
A joj, Mia, isto zgodna i voli pričat, ali za razliku od Kiare/Zoe s kojom možeš o svemu, Mia kad sam bio jedini put mi je takve stvari pričala da sam se križao kad sam izišaoma treba i to razumjet
Ako naletis u pravo vrijeme s Miom moze biti jako zanimljivo. Meni ostala u dobrom sjecanju. Mia nije fufica. Ako,hipotetski ,izbacimo sex za mene najbolja zenska na PO.A joj, Mia, isto zgodna i voli pričat, ali za razliku od Kiare/Zoe s kojom možeš o svemu, Mia kad sam bio jedini put mi je takve stvari pričala da sam se križao kad sam izišaoma treba i to razumjet
Nisam dugo bio kod nje ali da,jedna od ljepših domaćihZnaš onu "ljepota je u oku promatrača", ali i bez toga ona je jedna od najljepših od domaćih, odnosno od ovih sa prostora bivše države. I da, istina je da malo zamuckuje, simpatično
Ne znam,mene je zapamtila pa kad se ne može javiti nazove me kasnijePa da se javi na oglasa mozda bi bila Jos ljepsa.
Ako hipotetski izbacimo sex haha ova ti je dobra. Nije fufica slažem se, a razgovori s njom su za pamćenje, i još bi dodao samo kao ilustraciju za ovo o seksu, nuklearnom ledolomcu i Arktik je dostupanAko naletis u pravo vrijeme s Miom moze biti jako zanimljivo. Meni ostala u dobrom sjecanju. Mia nije fufica. Ako,hipotetski ,izbacimo sex za mene najbolja zenska na PO.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|