U čeme je fora do juče 100km bilo Banja luka Sarajevo došla u Mostar pa digla 150 /250U tom i je fora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U čeme je fora do juče 100km bilo Banja luka Sarajevo došla u Mostar pa digla 150 /250U tom i je fora
Dok je ovaca biti će i vuneU čeme je fora do juče 100km bilo Banja luka Sarajevo došla u Mostar pa digla 150 /250
Dok je ovaca biti će i vune
Evo sad 100e i 200e ona nije normalna
Ma i 100 joj je puno..ako si u formi i pusi i pojebes za stojuU čeme je fora do juče 100km bilo Banja luka Sarajevo došla u Mostar pa digla 150 /250
Ja kada sam se počeo baviti ovim sportom oko 2014. godine tada je pisalo da ima 35 godina, a imala je oko 43-45 po mojoj slobodnoj procjeni. Pa sad računaj... Ni tada nije bila ništa posebno, ja otišao napaljen samo tako, ona me dočekala u nekom providnom korsetu, ali me je odmah prošla volja. Ajde rekoh, kad sam već tu... Vidi se da je u ovome 100 godina, oguglala na sve. Bilo je pola sata 80 KM. Malo oral, i odmah hoće od pozadi. Krenuo jebati i pade u sred seksa. Eto otprilike tako.Ako je neko imo iskustva sa ninom iz zalika moze li mi nap malo detaljnije u pp
Nema više oglas.Ne. Imala je 52 prije desetak godina.
p.s. ako mislimo na istu. Ona sto godinama ima isti oglas u superoglasima
Mislim da jeste. Crnka 35 godina, vazda 3-4 oglasa u vrhu. Bila je u bijelom soliteru u Zaliku preko puta tržnog centra.Ne. Imala je 52 prije desetak godina.
p.s. ako mislimo na istu. Ona sto godinama ima isti oglas u superoglasima
Ima li igdje broj od nje?Mislim da jeste. Crnka 35 godina, vazda 3-4 oglasa u vrhu. Bila je u bijelom soliteru u Zaliku preko puta tržnog centra.
Imaš na super oglasima, piše da ima 38 godina.Ima li igdje broj od nje?
Ima li ista na ege mostar da valjaLjudi, šta je sa Lidijom? Bila je nekad grom gromova, više je niko ne spominje
Ne znam za ove trenutne. Reče neko da su ove crnogorke OK. Sa Brazilkama generalno promjenjiva iskustva. Dobar photoshop uglavnom, veoma niske, što je priroda dala, to je to.Ima li ista na ege mostar da valja
Kakve crnogorke moze li link ili brojNe znam za ove trenutne. Reče neko da su ove crnogorke OK. Sa Brazilkama generalno promjenjiva iskustva. Dobar photoshop uglavnom, veoma niske, što je priroda dala, to je to.
Nema ih sada koliko vidim.Kakve crnogorke moze li link ili broj
Paloma plava sa ege i clara blanca su top sto se brazilki tice,bio sam sa clarom blanca,toliko je napaljena da to nisu istine,tokom seksa pito sam moze li bez kondoma pusenja(17 cm mi je velicina) ali odbijala je jer je trazila naplatu.Nema ih sada koliko vidim.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|