Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Cd nije trans pravaNeko probao Sarajevo-Lukavica??LejlaEli Transice Sarajevo, Independent | City of Love
ISTOSNO SRAJEVO LUKAVICA BEZ SLIKE NEKA MI SE NIKO NE JAVLJA. Perverzna,bezobrzna,nevaljala tu je za sve vase fantazije.SAMO KONKRETNI Kontakt iskljucivo porukom WHATSAPP +381637461600 Instagram @lejlaelizabeta5000 ...cityoflove.com
Gde da nadjem?Ima i film
Bio sam sa 5 transicima bez sisa i samo mi se Sweet Bunny svidila.
Ostalo je sve u perikama, doslovno muskarci koji uzmu novac.
Zato od sad idem samo s transicima koje imaju sise, rijetke su ali samo kod njih idem
Ma ovdje se većina mora vratiti u osnovnu školu.show
Pa netko tko ima kurac, testosterona za erekciju i spermu svakako je muškarac! Neovisno dali ima tangice, montirane silikon sise i haljinu. I dalje se jebeš sa promiskutetnim muškarcem.. Ne maži si oči, voliš kurac bato.
Da, znam da su fetiš transvestiti sa ili bez montiranih sisa ali nemoj pisati da nisu muškarci.
Prava trans nije u oglasu one žele biti žene a ne atrakcija to zapamti, promijenile su spol ili su na putu da to učine, i ne, prave trans ne mašu kuracem i nemaju oglase.
A she-male dečki to da, to je gay bizinis ekipa koja na tu optičku varku vrti mušterije svuda u svijetu. (Oni se muških obilježja ne odriču kite i testosterona.)
Lik te izjebe a ti tuljan se i dalje tješiš da je to hetero Sex![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|