TorcidaMertojak
Well-known member
Isabelu se već isplati posjetit 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej..nikad nisam na ovom forumu uvridia niti slova krivo napisa…al ovaj bas prelazi sve granice…molim vas budite pametni..on traži rasprave i svađe očigledno… najviše bi ga volimo kad bi ga svi kolektivno ignoriraliGdje vam je nestao komentator. A baš ste ovdje svi tupani žešći. Samo da znate ovo su vam pandurski profili. Čao bao.
Čekaj…mudre mudri…šta si ti sad ode izjasnia?? Uopće te ne kužim??? Kojih si ti gljiva jea pa si tako pametan?? Vrati poruke pročitaj detaljno šta sam napisa pa budi jasan… nemoj ovako kroz magluMalo zesci problem. A što se može . Cudan je ljudski mozak. A da lista malo forum i čita osoba Iko Split mislim da je to njegov nick je jednom napisao da je njegov prijatelj inspetor u policiji nešto mu rekao. E tu nitko se ne brine i ne reagira ,a isti on mislim da je izjaviobda ce trazit slijedeći puta snimanjePametnom dosta
evo poruke gdje se spominje prijatelj inspektor .Oprezno s kojih brojeva saljete upite pogotovo plavi oglasnik… ja sla sa poslovnog mobitela, zove me tip dubokog glasa šiptarski naglasak priti da slucajno vise nikad ne udem na plavi (jerbo bi se odma naruga kad traze bonove) i pod dva da im imam poslat nemogu se sitit koliko bonova kao reka šef ili ce mi doc na kucu za uru vremena. Kao nesto ozbiljno se zajapuria i sljedeca poruka salje adresu i podatke (izvuka sa interneta) i tako vataju jadne ljude na blef. Na kraju imam info da nisu niti u hr vec kupe kartice i operiraju iz srbije… kaze mi prijatelj inspektor da u mu se u zadnjih misec dva obratilo na desetci ljudi kojima nije bilo svejedno jbg dobivali prijetnje i sl
Najvise Bi ga bolilo, jebem ti ispravljač rijeciDajte
ej..nikad nisam na ovom forumu uvridia niti slova krivo napisa…al ovaj bas prelazi sve granice…molim vas budite pametni..on traži rasprave i svađe očigledno… najviše bi ga volimo kad bi ga svi kolektivno ignorirali![]()
Ispričao sam ti se. I ponovo ti se ispričavam ako sam u nečemu pogriješioPa jesam ti ja napisa mrs smrade???
Šta je nejasno i upitno ti sumljivonu vezi ove gore poruke?? Ucjenjivalo me prijetili mi otišao na policiju i ode prenio šta mi je čovik reka!!?
I uvrijedio teNaj
Najvise Bi ga bolilo, jebem ti ispravljač rijeci
Iko, ili možda Ika ???? Izgubila si ???? Koja pizda materina, pa ovdi je sve otišlo u kurac!!!! Tko si ti ustvari, muško, žensko, bi, ništa više nije sigurno, još spominješ inspektore. RazjasniMa sve 5…umorile su me ode neke stvari…izgubila sam
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|