Badoo

Pozdrav ekipa! Jedno pitanje za one koji plaćaju Badoo. Je li se plaćanjem dobija veća ponuda cura i žena nego što ih se vidi dok nemaš plaćeno? Što zapravo dobijaš plaćanjem? Samo mogućnost slanja poruka ili i veći izbor cura? Hvala!

Smokva je donekle ok....ali BADO I TE GLUPE STRANICE SU SAMO ZA DWBILE NAIVCE KOJI NASJEDAJU NA GLUPE FORE

Smokva je donekle ok....ali BADO I TE GLUPE STRANICE SU SAMO ZA DWBILE NAIVCE KOJI NASJEDAJU NA GLUPE FORE
Kod nas da..
Ali kada odem u Slovačku i Cesku.. Ili italiju.. Ako se pojavim na mrezi i akp sam vise od jednog dana tamo.. Skupim puno lajkova i minimalmo s njih 3, 4 stupim u kontakt..
Nazalost.. Prekratko sam tamo da bi ostvario nesto vise.

to su stranice za upoznavanje i sve ovisi koliko si vješt i kako izgledaš pa sukladno tome toliko ćeš uspijeha imati. meni je Badoo sranje samo iz razloga što baš nema nešto pretjerano zgodnih cura dok na Tinderu je druga priča. svakako nije navlakuša nego jednostavno treba imati realna očekivanja

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh