ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,bio bi vam zahvalan kad bi netko mogao dati preporuku za opuštanje za kraj tjedna,poželjno je da bude malo jača i većih oblina samo da je pristojna u faci i da nije nadrkana da gleda na sat i slično
To sto trazis nećeš naći nego sve loše i nevaljano jer i EGE a i PO sve ti je to sranje tako da stari moj ili te nadrkane pune sebe bezobrazne kuje jedino sto ima

Evidentno držanje do higijene, pristojno ponašanje + šarm i otvaraju ti se sva vrata.
Po mom vlastitom iskustvu to nije garant za dobar provod. Kako kolega mariodbk rekao, neke neznaju drukcije. Ja bi rekao da necu drukcije jer su samo programirane na "rip off". Sta su domace cure u HR to su bulromkinje u DE. Nezainteresirane, hladne, i naajbolje da im bacis lovu s ulaznih vrata na krevet i da odjebes.

To vise nije 50:50, nego 90:10 tako da recenzije za istocnjakinje na forumima su uglavnom lose.

Ali opcenito ovaj sport propada. Kada se sjetim cura koje sam posjetio i usluge koje sam dobio prije 30 godina, onda danas samo mogu plakati.

Najbolje si naci F+ ili biti nekoj tatica. Sve drugo je govno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh