Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je za mene pisano,nisam ja iz doboja ni iz drugog grada ja sam iz bugojna zato sam i usla u ovaj forum da vidim sta se pise nit trazim x bonove za djecu nemam djecu imam jedno djete samohrsna sam majka i oglasila sam se ja vec a ko me dve kacio ja ne znam koliko sam vidjela ima ljudi ...jarane promijeni slike i mjesto boravka, i taktiku, trazis xbonove za djecu ivrtic sa tog broja rtetarde.. i cas si iz bugojna cas iz doboja, cas iznekog drugog grada.. buahahahahahahah
Njih dvije, a sto oglasa sa nekim trebama.Da li je neko bio u Sarajevu kod ovih azijki sto su po 80€ 30 min ?![]()
A sto ti si taj sam se odajes kojeg kurvica22 spominje pa ti smetaJel moze neko ovo pobanovat platio bi mu?
Ima li ista u BL? Neko neka preporuka?
Jos ovo Adnan Altumbacic porucila ti kurvica22 da si ti ovo uradio javljajuci se ljudima da je banuju, pa ti prenosim njenu poruku (Adnan Altumbabic Ado zvani Aduka5555 ovde, je iz Tuzle radi u Solani, celav prljav bjezi od zena placa po liftu usluge.Ako ti je to bio cilj da te ne odam imam nacina mogu napravit profil opet,al ocito smeta vam ja, da se niste samnom igrali igre nista od ovog ne bi bilo. E sad nek i mene banuju sad posto sam dao profil svoj kurvica22 da ovo napise, posto njemu a i ostalima smeta ocito istina, jer da nije tako vas bi bolio kurac PozzA sto ti si taj sam se odajes kojeg kurvica22 spominje pa ti smeta
Pa to je ono sto ja kazem da nema muda uzivo sa strane tih ljudi, lako je pisat ja tebi ti meni! To nista lakse a i za prozivanje postoji puno stranica od ove tipa da osvane neko sa slikom na drugoj strani, mozes ovde pisat platicu vam da banujete kurvica22 jebes profil, napravi drugi al opet postoji druga mjesta jer necete da dodjete kod kurvice22i i uzivo rijesite, nego trebate poslat sliku prvo vi sto jebete zivce preko poruka i mnogo provjera, jer kurvica22 nije repa bez repa.Forum postao ta klinac. Pojedinci se pozivaju javno bez veze. Ako imate problem s nekim stisnite muda pa riješite to uživo a ne zatrpavat forum glupostima koje nemaju veze s temom
Bio sam Ja, mlada, korektna. Ne mogu reci da je najbolja s kojom sam bio, ali vrijedi otoci, ja pokusavam kod ove Stare ali prije cu dobiti na lutriji nego ona odgovori haha
Hvala pasaBio sam Ja, mlada, korektna. Ne mogu reci da je najbolja s kojom sam bio, ali vrijedi otoci, ja pokusavam kod ove Stare ali prije cu dobiti na lutriji nego ona odgovori haha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|